Logo Zoeken
Online

Online tools voor succesvolle interactie - Roosmarijn Busch

maandag 7 juni 2021 van 15:30 uur tot 17:30 uur
Interactieve bijeenkomsten_705x220.jpg

Inmiddels zijn we het gewend: vergaderen, samenwerken, brainstorms en interne communicatie organiseren we grotendeels online. Wil jij verder kijken dan Zoom, Teams of WebEx? Zoek je mogelijkheden om jouw online bijeenkomsten net zo waardevol te maken als fysieke bijeenkomsten? Roosmarijn Busch (Senior communicatieadviseur en specialist online communicatie bij Orange Otters) helpt jou ontdekken welke interactieve online tools je gebruikt om online sessies een succes te maken. Onder begeleiding van het team van Orange Otters ga je in breakouts zelf aan de slag.

Deze Online Vakimpuls heeft een beperkt aantal plaatsen dus schrijf je snel in!

Inmiddels zijn we het gewend: vergaderen, samenwerken, brainstorms en interne communicatie organiseren we grotendeels online. Wil jij verder kijken dan Zoom, Teams of WebEx? Zoek je mogelijkheden om jouw online bijeenkomsten net zo waardevol te maken als fysieke bijeenkomsten? Je haalt meer uit je online bijeenkomsten door ze interactiever te maken met de juiste tools.

In deze Vakimpuls helpt Roosmarijn Busch (Senior communicatieadviseur en specialist online communicatie bij Orange Otters) jou ontdekken welke interactieve online tools je gebruikt om online sessies een succes te maken. Je ervaart hoe je online sfeer maakt, luistert, dialogen op gang brengt en ideeën uit de groep verzamelt. Na een introductie over online apps als Miro en Mural, ga je in breakouts zelf aan de slag onder begeleiding van het team van Orange Otters.

 Je ontdekt onder meer:

  • hoe je online interactief kunt werken met Miro (online whiteboard en post-its plakken)
  • hoe je de mening van je deelnemers vraagt of een quiz organiseert met Mentimeter of Kahoot
  • tips en valkuilen voor een goede online sessie

Deze Vakimpuls wordt ook aangeboden op maandag 25 oktober.


Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Orange Otters.

1920x1080_orangeotters1 LOGO.jpg.crdownload

Grote foto: Eran Oppenheimer

Over de sprekers

Profielfoto_Roosmarijn.png

Roosmarijn Busch

Als communicatiewetenschapper met bijzondere interesse voor techniek verbindt Roosmarijn gebruikers, techniek en inhoud met elkaar. Zij verkent nieuwe technologische mogelijkheden en zet deze in voor het verbeteren van interne communicatie en samenwerking. In projecten brengt zij structuur en zorgt dat dingen gerealiseerd worden. Roosmarijn heeft veel ervaring in interne communicatie, online communicatie en social media. “In mijn vak is het belangrijk om op mensen af te stappen, vragen te stellen en ze te mobiliseren.”

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 mei 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.