Logo Zoeken
Online

Omgevingscommunicatie: 9 tips die je (uit de shit) helpen

maandag 26 april 2021 van 14:00 uur tot 15:30 uur
Omgevingscomm_705x220.jpg

Wie als communicatieprofessional werkt aan infrastructuur- of mobiliteitsprojecten voelt permanent de hete adem van de omgeving. Hoe ga je daar mee om in je organisatie? Krijg je als communicatieprofessional wel genoeg ruimte om dat goed te doen? En wat betekent strategie nog als het vooral op uitvoering aan komt? Bart Derison is managing partner van Connect, het Belgisch-Nederlandse communicatiebureau gespecialiseerd in omgevings- en mobiliteitsprojecten. Hij geeft je antwoorden in deze gratis Online Vakimpuls, een samenwerking met Kortom, de organisatie voor overheidscommunicatie in Vlaanderen. 

Wie als communicatieprofessional werkt aan infrastructuur- of mobiliteitsprojecten voelt permanent de hete adem van de omgeving. Hoe ga je daar mee om in je organisatie? Krijg je wel genoeg ruimte om dat goed te doen? En wat betekent strategie nog als het vooral op uitvoering aan komt? 

Bart Derison (managing partner bij Connect, Belgisch-Nederlandse communicatiebureau gespecialiseerd in omgevings- en mobiliteitsprojecten) vertrekt vanuit drie concrete 'shit-situaties' die elke communicatieprofessional meemaakt in zijn of haar project. Aan elke situatie koppelt hij drie concrete tips met voorbeelden uit zijn ervaring met projecten in België en Nederland en die je vooruit helpen in jouw project.

Bart heeft 25 jaar ervaring met projecten in Nederland en België en bundelde strategieën, tips en persoonlijke verhalen over omgevingscommunicatie in ‘Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt’. 

Optionele literatuur

Benieuwd naar Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt van Bart Derison? Bestel dan het boek met korting (24,99 € incl. verzendkosten) door een mail te sturen aan anje.vanbiesen@politeia.be o.v.v. kortingscode CONNECT.

Deze Online Vakimpuls is een samenwerking met Kortom, de organisatie voor overheidscommunicatie in Vlaanderen. 

Logo Kortom_200x200.jpg

Over de sprekers

Bart Derison_200x200.jpg

Bart Derison

Bart Derison is managing partner van Connect, het Belgisch-Nederlandse communicatiebureau gespecialiseerd in omgevings- en mobiliteitsprojecten. Hij heeft 25 jaar ervaring met projecten in België en Nederland en bundelde strategieën, tips en persoonlijke verhalen over omgevingscommunicatie in ‘Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt’.

Prijzen

Niet-Leden
€ 20,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 18 april 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.