Over Omgevingscommunicatie: 9 tips die je (uit de shit) helpen

Omgevingscommunicatie: 9 tips die je (uit de shit) helpen

Wie als communicatieprofessional werkt aan infrastructuur- of mobiliteitsprojecten voelt permanent de hete adem van de omgeving. Hoe ga je daar mee om in je organisatie? Krijg je wel genoeg ruimte om dat goed te doen? En wat betekent strategie nog als het vooral op uitvoering aan komt? 

Bart Derison (managing partner bij Connect, Belgisch-Nederlandse communicatiebureau gespecialiseerd in omgevings- en mobiliteitsprojecten) vertrekt vanuit drie concrete 'shit-situaties' die elke communicatieprofessional meemaakt in zijn of haar project. Aan elke situatie koppelt hij drie concrete tips met voorbeelden uit zijn ervaring met projecten in België en Nederland en die je vooruit helpen in jouw project.

Bart heeft 25 jaar ervaring met projecten in Nederland en België en bundelde strategieën, tips en persoonlijke verhalen over omgevingscommunicatie in ‘Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt’. 

Optionele literatuur

Benieuwd naar Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt van Bart Derison? Bestel dan het boek met korting (24,99 € incl. verzendkosten) door een mail te sturen aan anje.vanbiesen@politeia.be o.v.v. kortingscode CONNECT.

Deze Online Vakimpuls is een samenwerking met Kortom, de organisatie voor overheidscommunicatie in Vlaanderen. 

Logo Kortom_200x200.jpg

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 20,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 18 april 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.