Over Het nieuwe concurreren

Het nieuwe concurreren

Hoe branche-, beroeps- en belangenverenigingen werken aan brede welvaart

In deze tijd, waarin het in de economie niet langer gaat om winst alleen, maar steeds meer om waarde voor iedereen, is het van belang dat sectoren samen werken aan een positieve reputatie van hun achterban en het vergroten van het gezamenlijke draagvlak bij stakeholders. Zo is het belang van branche-, beroeps- en belangenverenigingen door de coronacrisis enorm toegenomen.

In deze Online Vakimpuls gaat Bart van Leeuwen (Nederlandse Vereniging van Banken) met Ede Steen en Paul Stamsnijder (beiden Reputatiegroep) in op hun recent verschenen publicatie ‘Het nieuwe concurreren’. Tijdens deze sessie komen de belangrijkste dilemma’s van branche-, beroeps- en belangenverenigingen aan de orde.

Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Reputatiegroep.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 35,00
Leden DNA € 17,50

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht:
Leden Logeion: € 17,50
Leden DNA: € 17,50
Young Logeion : € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 maart 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.