Over Edelman Trust Barometer 2021: het vertrouwen in overheden, media, NGO’s en bedrijfsleven

Edelman Trust Barometer 2021: het vertrouwen in overheden, media, NGO’s en bedrijfsleven

Hoe is het in 2021 gesteld met het vertrouwen overheden, media, NGO’s en het bedrijfsleven? De Edelman Trust Barometer is een jaarlijks onderzoek naar de mate van vertrouwen in deze vier instituties. Het onderzoek wordt sinds 2001 in zo’n 28 landen uitgevoerd onder 34.000 respondenten. Wat is de betekenis ervan voor jou als communicatieprofessional?

In dit webinar delen Steven Heywood, General Manager bij Edelman Amsterdam en Jacqueline Lenterman, Director bij Edelman Amsterdam, de Nederlandse resultaten. Daarnaast is er er voldoende ruimte om je vragen te stellen aan Jacqueline en Steven.

De voertaal van dit webinar is Engels.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 20,00

Dit webinar is de vierde van de 10 geselecteerde gratis bijeenkomsten in 2021 voor leden.

Kostenoverzicht
:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 februari 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.