Over Fanstrategie: verrassende inzichten in theorie en praktijk - Wil Michels

Fanstrategie: verrassende inzichten in theorie en praktijk - Wil Michels

Waarom je je zou verdiepen in je fans

In dit Online College gaat succesauteur en docent Wil Michels in op zijn nieuwste boek Fanstrategie, dat eind 2020 verscheen. Aan de hand van verschillende voorbeelden uit de praktijk laat hij je zien hoe je een fanstrategie ontwikkelt en succesvol in de praktijk brengt. Centraal daarin staat de fanpyramide waarin vier niveaus worden onderscheiden: van buitenstaanders naar volgers, naar fans en uiteindelijke superfans.

Daarnaast deelt Logeion-directeur André Manning zijn ervaringen met de fanstrategie. Tijdens de periode dat hij in de VS woonde, heeft André ervaren hoe een succesvolle fanstrategie in elkaar zit. André gaat in op voorbeelden uit de sport en muziek en ook hoe hij de inzichten van Wil Michels toepast op Logeion.

Natuurlijk is er tijdens dit College voldoende ruimte voor vragen en discussie met elkaar.

(Deze sessie wordt niet opgenomen)

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 50,00

De Logeion-waardebon is geldig voor dit Online College.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 3 maart 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.