Logo Zoeken
Online

Digitaal vooruit - Ment Kuiper

donderdag 25 februari 2021 van 16:00 uur tot 17:15 uur
Schaalx_705x220.jpg

Afgelopen jaar bracht ons in een digitale versnelling. Veel van onze zakelijke -en privéactiviteiten gingen volledig online. Door de digitalisering veranderde ons eigen gedrag, de inzet van media werd anders, en we ontdekten nieuwe communicatiemogelijkheden. Ook organisaties kwamen terecht in een versnelde digitale transitie. Ment Kuiper, manager Programma’s & Trainingen bij SchaalX, geeft je inzicht in de belangrijkste trends en veranderingen. Je kunt er de volgende dag zelf of met je team mee aan de slag!

Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met SchaalX.

Afgelopen jaar bracht ons in een digitale versnelling. Veel van onze zakelijke -en privéactiviteiten gingen volledig online. Door de digitalisering veranderde ons eigen gedrag, de inzet van media werd anders, en we ontdekten nieuwe communicatiemogelijkheden.

Ook organisaties kwamen terecht in een versnelde digitale transitie. Al deze aanpassingen betekenen dat we ook in onze (digitale) communicatiestrategie rekening moeten houden met de digitale versnelling. Want zomaar digitaal "bezig zijn" kan juist leiden tot minder effect dan je zou willen.

Ment Kuiper, manager Programma’s & Trainingen bij SchaalX, geeft je in deze online Vakimpuls inzicht in de belangrijkste trends en veranderingen. Dat doet hij vanuit veel inspiratie, nieuwe inzichten en veel voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw vragen. Je kunt er de volgende dag zelf of met je team mee aan de slag!

 

Over de sprekers

Ment Kuiper.jpg

Ment Kuiper

Ment Kuiper is een ervaren marketing en communicatie professional. Afgelopen jaren heeft hij onder andere ondersteuning geleverd bij de risico- en crisiscommunicatie (samen met Frank Regtvoort via Novis Competence Center). Daarnaast is hij de bedenker en ontwikkelaar van NextCommunication bij opleider Lectric. Jaarlijks schrijft Ment een 'digital insights' trend document waarin de meest belangrijke ontwikkelingen voor het vakgebied worden beschreven. Op basis van praktische inzichten, voorbeelden en vertaling naar de eigen omgeving is hij een inspirerende docent, onder andere bij Van der Hilst. Met de inzichten kun je jezelf helpen om je eigen communicatiestrategie te evalueren. Voor SchaalX is hij verantwoordelijk voor de inhoud van de verschillende digitale programma’s, coacht en begeleidt de digital young professionals (die deel nemen aan dit programma) en verzorgt incompany programma's. Ment Kuiper is lid van het Logeion TrendTeam.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 februari 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.