Over Digitaal vooruit - Ment Kuiper

Digitaal vooruit - Ment Kuiper

Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met SchaalX.

Afgelopen jaar bracht ons in een digitale versnelling. Veel van onze zakelijke -en privéactiviteiten gingen volledig online. Door de digitalisering veranderde ons eigen gedrag, de inzet van media werd anders, en we ontdekten nieuwe communicatiemogelijkheden.

Ook organisaties kwamen terecht in een versnelde digitale transitie. Al deze aanpassingen betekenen dat we ook in onze (digitale) communicatiestrategie rekening moeten houden met de digitale versnelling. Want zomaar digitaal "bezig zijn" kan juist leiden tot minder effect dan je zou willen.

Ment Kuiper, manager Programma’s & Trainingen bij SchaalX, geeft je in deze online Vakimpuls inzicht in de belangrijkste trends en veranderingen. Dat doet hij vanuit veel inspiratie, nieuwe inzichten en veel voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw vragen. Je kunt er de volgende dag zelf of met je team mee aan de slag!

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 35,00

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 februari 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.