Over Merkmodellen die (echt) werken - Piet Hein Coebergh

Merkmodellen die (echt) werken - Piet Hein Coebergh

Schrijf je nu in voor dit online college en ontvang het SWOCC-jubileumboek ter waarde van € 45,-.  Piet Hein Coebergh bundelt 50 modellen die wetenschappelijke en praktische antwoorden geven op kernvragen in merkmanagemen.

Als je als (corporate) communicatieprofessional in de wereld van merken duikt loop je het risico dat je afdwaalt. En voor je het weet afhaakt. Jammer. Want er valt zo enorm veel te leren van marketeers, brandmanagers en reclamespecialisten. Een merk is veel meer dan een logo of een product in een supermarkt, het is een sturend principe.

Als je je eigen communicatie-lens vervangt door een Merken-lens ontdek je dat je veel gemeenschappelijke raakvlakken hebt. Hoe bereik je doelgroepen? Hoe ‘raak’ je mensen en kom je in contact? Hoe maak je van medewerkers (merk)ambassadeurs? Maar denk ook aan aanpalende gebieden die je met elkaar deelt zoals Psychologie en gedragswetenschappen (beïnvloeding).

Het SWOCC doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar merken waar ook communicatieprofessionals hun voordeel mee kunnen doen. Piet Hein Coebergh (lector Hogeschool Leiden) maakte samen met een groep merkspecialisten een selectie van 50 relevante modellen. En maakte vervolgens voor Logeion weer een selectie van vijf modellen die in zijn ogen onmisbaar zijn voor comprofs.

Onmisbaar? Zeker! Omdat ze je helpen als professional en je er eenvoudigweg beter van wordt. En omdat ze zichzelf bewezen hebben in de praktijk en echt werken.

Sandy Nijhuis (Dagvoorzitter.nl) leidt als moderator het webinar en panelgesprek. Zij gaat met Piet Hein Coebergh en twee panelleden in gesprek over de vraag, in hoeverre is de organisatie een merk? En welke rol speelt dat in de communicatiepraktijk. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 55,00
Logeion Young Professionals: € 55,00
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw en incl het SWOCC-jubileumboek t.w.v. € 45,-. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 februari. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.