Over De grootste reorganisatie in de geschiedenis van de gemeente Amsterdam

De grootste reorganisatie in de geschiedenis van de gemeente Amsterdam

De rol van communicatie bij 1Amsterdam

Unieke sneak preview van de reorganisatie 1Amsterdam. Let op: in verband met een beperkt aantal plaatsen, krijgen Young Professionals voorrang op de aanmelding. Er zijn in eerste instantie zeven plaatsen beschikbaar voor deelnemers ouder dan 30 jaar. 

Tot voor kort zette de gemeente Amsterdam zich vanuit verschillende diensten, stadsdelen, programma’s en projecten in voor Amsterdammers. De afgelopen jaren bleek de noodzaak om de organisatie –bestuurlijk en qua structuur – te veranderen, groot. De gemeente wil beter aansluiting vinden bij een snel veranderende samenleving. In de aanloop naar 1 januari 2015 zijn er al grote veranderingen doorgevoerd, maar vanaf 1 januari krijgt de grootste reorganisatie van de gemeente Amsterdam echt zichtbaar vorm. Met deze koerswijziging treedt de gemeente voortaan als één gezicht naar buiten toe en wordt er gewerkt aan een flexibele en slagvaardige organisatie. De interne slogan: Samen voor 1Amsterdam.

Maar hoe krijg je deze koers en nieuwe waarden in de hoofden en harten van 14.000 medewerkers die verschillende functies op verschillende locaties uitvoeren? Hoe zorg je voor betrokken medewerkers die zich met volle verantwoordelijkheid inzetten als ambassadeurs van de gemeente Amsterdam? Lonneke Lodder (senior communicatieadviseur, interne communicatie bij veranderingen bij gemeente Amsterdam) en Jeffrey Boxem (communicatieadviseur bij Economische Zaken bij gemeente Amsterdam) vertellen over deze veranderstrategie en hun aanpak.

Kijk én denk met ons mee tijdens deze enter-the-firm bij de gemeente Amsterdam op 19 februari.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 37,50
Logeion Young Professionals: 18,75
Niet-leden: € 65,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 februari 2015.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen