Over Interne communicatie in hybride organisaties

Interne communicatie in hybride organisaties

Een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe strategie

Op dit moment is thuiswerken de norm. De voorspelling is dat we dit voor een substantieel deel blijven doen, óók als we straks weer naar onze werkplekken mogen. Vragen die dan kunnen opkomen: 

  • Hoe geven we de communicatie en interactie binnen organisaties vorm als veel medewerkers in wisselende samenstellingen thuis en op verschillende locaties werken?
  • Hoe zorgen we dat medewerkers nog steeds weten wat ze moeten doen en waar de organisatie naar toegaat wanneer je elkaar fysiek minder ontmoet?
  • Hoe zorgen we dat medewerkers betrokken en verbonden blijven met elkaar, het werk en de organisatie?

Met andere woorden: hoe richten we de interne communicatie in een hybride organisatie in? Waarbij de uitdaging voor veel organisaties niet zozeer de techniek is (Zoom, intranet, Teams etc) om op afstand te werken te realiseren, maar om de menselijke capaciteit naar een niveau te tillen dat er goed, verbonden en blij op afstand gewerkt kan worden.

Peter Haan, directeur van Evolve, adviseert al jaren lang (grote) organisaties bij online interne communicatie. Bas van Glabbeek is senior adviseur bij Involve en werkte mee aan diverse impactvolle verandertrajecten. In deze online vakimpuls delen zij hun kennis en laten ze je zien hoe je nu al kan voorsorteren op de (nieuwe) werkelijkheid van hybride organisaties. En de contouren kan gaan schetsen van een geactualiseerde communicatie-aanpak. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 35,00

Voor deze Vakimpuls Online is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 februari 2021.  

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.