Logo Zoeken
Online

De psychologie van overtuigen - Pacelle van Goethem (wegens succes herhaald)

dinsdag 30 maart 2021 van 15:00 uur tot 17:00 uur

Over de sprekers

  1. Pacelle van Goethem

    Pacelle van Goethem

    Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Ze is internationale keynote spreker en adviseert en coacht de top van politiek en organisaties in overtuigen. Pacelle is Spraak, Taal- & Stempatholoog (en Stempsycholoog), specialiseerde zich bij Psychologie en Communicatiewetenschappen en werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC Groningen. Ze ontdekte de spectaculaire samenhang tussen overtuigen en ontspanning en ontwikkelde de Methode voor overtuigen. Als Stempsycholoog leert ze ook hoe je invloed krijgt met je stem. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen.
  2. Sandy Nijhuis

    Sandy Nijhuis

    Sandy is als dagvoorzitter betrokken en professioneel. Zakelijk en met een vleugje humor zorgt ze dat iedereen zich welkom voelt. Ze is energiek en voortdurend bezig om verbindingen met haar publiek en tussen de deelnemers onderling te maken. Vanuit haar jarenlange ervaring als event manager weet ze hoe een perfecte organisatie te combineren met de juiste toon.

Deze Masterclass@home is exclusief voor Logeion-leden. Als deelnemer ontvang je gratis het allernieuwste boek van Pacelle van Goethem: Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht

Let op: voor deze Masterclass@home is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: €55,00
Logeion Young Professionals: €27,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 maart 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.