Sprekers bij De psychologie van overtuigen - Pacelle van Goethem (wegens succes herhaald)

De psychologie van overtuigen - Pacelle van Goethem (wegens succes herhaald)

Over de sprekers

  1. Esther van der Voort

    Esther van der Voort

    Esther van der Voort is verbonden aan dagvoorzitter.nl. Ze heeft alles wat nodig is voor een ijzersterke gespreksleiding: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer van het gesprek en resultaatgerichtheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet. Al naar gelang de situatie, zet ze haar ‘innerlijke comedian’ aan of laat ze juist de ‘ervaren overheidsdienaar’ spreken.
  2. Pacelle van Goethem

    Pacelle van Goethem

    Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Ze is internationale keynote spreker. Ze adviseert en coacht de top van politiek en organisaties in overtuigen. Niet alleen voor Gandhi en de Obama’s: leiderschap, carrière, imago en zichtbaarheid, maar ook verandering en dwarse ideeën vragen om maximaal charisma. Met haar methode kun je overtuigen, persoonlijk of met je organisatie. Pacelle is Spraak, Taal- & Stempatholoog (en Stempsycholoog), specialiseerde zich bij Psychologie en Communicatiewetenschappen en werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC Groningen. Ze ontdekte de spectaculaire samenhang tussen overtuigen en ontspanning en ontwikkelde de Methode voor overtuigen. Als Stempsycholoog leert ze ook hoe je invloed krijgt met je stem. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen en is inmiddels de 24ste druk. Luisterboek De Psychologie van Overtuigen is het best beluisterde managementboek van Business Contact op Storytel en net is uit True Persuasion, The Logic of Charisma.

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Deze Masterclass@home is exclusief voor Logeion-leden. Als deelnemer ontvang je gratis het allernieuwste boek van Pacelle van Goethem: Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht

Let op: voor deze Masterclass@home is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: €55,00
Logeion Young Professionals: €27,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 maart 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.