Over De psychologie van overtuigen - Pacelle van Goethem (wegens succes herhaald)

De psychologie van overtuigen - Pacelle van Goethem (wegens succes herhaald)

Hoe werkt ons brein bij overtuigen? Hoe voorspel je succes in overtuigen?

"Ben jij lid van Logeion en wil je alles weten over de psychologie van overtuigen en hoe je daar effectief gebruik van maakt in jouw communicatiestrategie en -advies? Meld je dan meteen aan en doe mee! Ik nodig je uit voor mijn zeer interactieve online masterclass op 30 maart. In twee uur ben je bij. Ook ontvang je meteen gratis mijn allernieuwste boek Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht " - Pacelle van Goethem, Nederlands meest gevraagde spreker en autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed

Onweerstaanbaar overtuigend?
Rond overtuigen bestaan grofweg twee mythes. Populair is de gedachte dat overtuigingskracht voorbehouden is aan mensen met een magisch gen; je hebt het of je hebt het niet. Anderzijds leeft, door ondoordacht interpreteren van sociaalpsychologisch onderzoek, het idee dat overtuigen simpelweg een kwestie is van drukken op de goede knoppen: ‘Laat een groep of een autoriteit iets beweren en mensen stemmen volgzaam in’. Tijd om de mythes op te blazen aan de hand van voortschrijdend inzicht en onderzoek.

Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper en overtuigexpert bij True Persuasion, neemt je mee in de neuropsychologie van overtuigen, beïnvloedingspsychologie, persoonlijkheid, overtuigingen en overtuigende communicatie. Het goede nieuws: overtuigen is weerbarstig maar volgt logica en is te leren.

Vragen die aan bod komen:

  • Hoe beïnvloeden we uitstraling (eerste indruk, charisma) en imago (tweede indruk, reputatie) in alle communicatie-uitingen, off- en online?
  • Wat betekent dit voor gedragsbeïnvloeding of opiniëring?
  • En wat betekenen die stijlen voor jouw bestuurder, manager of cliënt?
  • Welke voordelen en nadelen zitten aan de stijlen en hoe wordt iemand onweerstaanbaar?

Ga zelf aan de slag
Onder leiding van Esther van der Voort van dagvoorzitter.nl gaan we samen met Pacelle op zoek naar praktische toepassingen. Alles geïllustreerd met videofragmenten en verbluffende inzichten uit klassiekers en actualiteit. Met hilarisch eenvoudige, zeer doeltreffende tips.

EXTRA
Als deelnemer ontvang je gratis Pacelle's allernieuwste boek Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht. Synopsis van de neuropsychologie en alles over persoonlijke overtuigingskracht uit haar bestseller IJs verkopen aan Eskimo’s, beschouwd als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen. Het bereikte inmiddels de 26ste druk en is vertaald naar het Engels.

Deze sessie wordt niet opgenomen.

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Deze Masterclass@home is exclusief voor Logeion-leden. Als deelnemer ontvang je gratis het allernieuwste boek van Pacelle van Goethem: Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht

Let op: voor deze Masterclass@home is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: €55,00
Logeion Young Professionals: €27,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 maart 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.