Over Onderhandelen over arbeidsvoorwaarden - doelgroep young professionals

Onderhandelen over arbeidsvoorwaarden - doelgroep young professionals

Een goede voorbereiding is het halve werk

Veel mensen zien het als die allerlaatste hobbel die je over moet om écht te starten met een nieuwe baan: het arbeidsvoorwaardengesprek. Om alles uit het gesprek te halen, is het essentieel om wat te weten over arbeidsvoorwaarden. Toch is het een weinig besproken thema. Wat kan je verwachten? Wat houden arbeidsvoorwaarden precies in? Wat is het verschil tussen primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden? En waar valt over te onderhandelen? Young Logeion gaat je helpen aan deze informatie!

In dit webinar bespreken we hoe een arbeidsvoorwaardengesprek verloopt en hoe je je op dit gesprek kan voorbereiden. Margriet Joosten is Career Officer Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gaat op een interactieve manier in op de theorie. We gebruiken polls en de chatfunctie, zodat je de theorie gelijk kan toepassen op realistische en veelvoorkomende situaties. Na dit webinar ben jij helemaal voorbereid op jouw eerste of volgende arbeidsvoorwaardengesprek!

Dit webinar wordt georganiseerd door Young Logeion i.s.m. Radboud Universiteit Nijmegen.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden Gratis

Kostenoverzicht:
Deelname aan dit webinar is gratis.

In de week van het webinar ontvang je een link voor deelname in Zoom.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.