Logo Zoeken
Webinar

Onderhandelen over arbeidsvoorwaarden - doelgroep young professionals

dinsdag 26 januari 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur
YL arbeidsvoorwaarden_705x220.jpg

Veel mensen zien het als die allerlaatste hobbel die je over moet om écht te starten met een nieuwe baan: het arbeidsvoorwaardengesprek. Om alles uit het gesprek te halen, is het essentieel om wat te weten over arbeidsvoorwaarden. Wat kan je verwachten? Wat houden arbeidsvoorwaarden precies in? Wat is het verschil tussen primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden? En waar valt over te onderhandelen? Margriet Joosten is Career Officer Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gaat op een interactieve manier in op de theorie. In polls en in de chat gaan we die meteen toepassen op realistische en veelvoorkomende situaties.

Veel mensen zien het als die allerlaatste hobbel die je over moet om écht te starten met een nieuwe baan: het arbeidsvoorwaardengesprek. Om alles uit het gesprek te halen, is het essentieel om wat te weten over arbeidsvoorwaarden. Toch is het een weinig besproken thema. Wat kan je verwachten? Wat houden arbeidsvoorwaarden precies in? Wat is het verschil tussen primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden? En waar valt over te onderhandelen? Young Logeion gaat je helpen aan deze informatie!

In dit webinar bespreken we hoe een arbeidsvoorwaardengesprek verloopt en hoe je je op dit gesprek kan voorbereiden. Margriet Joosten is Career Officer Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gaat op een interactieve manier in op de theorie. We gebruiken polls en de chatfunctie, zodat je de theorie gelijk kan toepassen op realistische en veelvoorkomende situaties. Na dit webinar ben jij helemaal voorbereid op jouw eerste of volgende arbeidsvoorwaardengesprek!

Dit webinar wordt georganiseerd door Young Logeion i.s.m. Radboud Universiteit Nijmegen.

Over de sprekers

Margriet Joosten_200x200.jpg

Margriet Joosten

Margriet Joosten is Career Officer Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij ondersteunt studenten bij hun oriƫntatie op de arbeidsmarkt, met voorlichting, workshops en gesprekken. In 2004 studeerde zij af aan de Radboud Universiteit en behaalde haar diploma Bedrijfscommunicatie (Communicatie- en Informatiewetenschappen). Vervolgens heeft ze vijftien jaar gewerkt bij Randstad Nederland. Bij Randstad deed ze veel kennis en ervaring op in de arbeidsbemiddeling.

Prijzen

Niet-Leden
Gratis

Kostenoverzicht:
Deelname aan dit webinar is gratis.

In de week van het webinar ontvang je een link voor deelname in Zoom.