Sprekers bij Issuelezing: ‘tussen waarheid en waanzin' - Madeleijn van den Nieuwenhuizen (Zeikschrift)

Issuelezing: ‘tussen waarheid en waanzin' - Madeleijn van den Nieuwenhuizen (Zeikschrift)

Over de sprekers

  1. Madeleijn van den Nieuwenhuizen

    Madeleijn van den Nieuwenhuizen

    Madeleijn van den Nieuwenhuizen (29) is rechtshistoricus en mediacriticus. Ze is geboren in Oldenzaal. Ze studeerde aan University College Utrecht en SciencesPo Parijs. Daarna behaalde ze haar Master in politieke geschiedenis aan Columbia University in New York en werkt nu als Fulbright PhD-kandidaat aan de City University of New York, waar ze onderzoek doet naar rechtsgeschiedenis en politieke corruptie. Ze is geïnteresseerd in machtsverdeling, geldstromen en (on)gelijkheid. Ze stelt op haar Instagram-account @Zeikschrift sinds 2016 misstanden in de Nederlandse media aan de kaak, zoals genderstereotypering, stelselmatige afwezigheid van stemmen en desinformatie. Ze schrijft essays voor VOGUE en opiniestukken voor o.a. Parool en NRC. Daarnaast duidt ze mediazaken en Amerikaanse politiek op NPO Radio1 en bij Talkshow M. Ze werd door het feministische OPZIJ geplaatst in de top 10 meest invloedrijke mediavrouwen. Madeleijn pendelt tussen Nederland en New York (momenteel woon ik tot januari in Nederland ivm Corona).
  2. Mayke van Keep

    Mayke van Keep

    Mayke van Keep richtte in 2007 samen met haar zus Sybrig van Keep Issuemakers op, een communicatieadviesbureau gespecialiseerd in het adviseren van profit- en non-profitorganisaties die maatschappelijke impact (willen) hebben. Issues die in de samenleving én politiek spelen, vormen hierbij het uitgangspunt. Issuemakers helpt bedrijven en organisaties bij het aanscherpen en versterken van hun eigen rol daarbij.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 20,00
Relatie Issuemakers Gratis
Relatie Zeikschrift Gratis

Kostenoverzicht:
Leden: € 0,00
Relaties van Issuemakers: € 0,00
Logeion Young Professionals: € 0,00
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 januari 2021

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.