Over Issuelezing: ‘tussen waarheid en waanzin' - Madeleijn van den Nieuwenhuizen (Zeikschrift)

Issuelezing: ‘tussen waarheid en waanzin' - Madeleijn van den Nieuwenhuizen (Zeikschrift)

In samenwerking met Logeion organiseert Issuemakers de Issuelezing 2021. Issuemakers heeft rechtshistoricus en mediacriticus Madeleijn van den Nieuwenhuizen gevraagd een lezing te geven over het thema ‘tussen waarheid en waanzin.’ Of het nu gaat over corona, verkiezingen of 5G: alternatieve feiten en complottheorieën zijn zichtbaarder dan ooit. Hoe is onze perceptie op kritisch zijn veranderd? En hoe kunnen we daar als maatschappij of organisatie het beste mee omgaan? Madeleijn van den Nieuwenhuizen, ook opererend onder de naam Zeikschrift, geeft haar visie op dit onderwerp. Na de Issuelezing krijgen deelnemers de mogelijkheid om in discussie te gaan.

De Issuelezing wordt ingeleid door Mayke van Keep, managing partner en medeoprichter van Issuemakers. Van Keep zal daarbij onder meer de resultaten van Issue to Watch 2021 delen. Tevens wordt de Issue Award uitgereikt. Welke organisatie of persoon is er dit jaar het best in geslaagd om een maatschappelijke issue te agenderen? Wie is de opvolger Agractie Nederland (boerenprotest, 2020) en Tim Hofman (kinderpardon, 2019) als winnaar van de Issue Award?

De start van een nieuw jaar staat voor communicatieadviesbureau Issuemakers in het teken van het jaarlijkse Issue Congres. Elk jaar organiseren Issuemakers een middag met inspirerende sprekers over belangrijke en actuele aspecten van ons vak. Een feestelijk moment om gezamenlijk terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het net gestarte jaar. Helaas kan het Issue Congres dit jaar niet plaatsvinden in haar normale vorm. Daarom is er gekozen om in samenwerking met Logeion dit jaar een digitaal Issue Congres te organiseren.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 20,00
Relatie Issuemakers Gratis
Relatie Zeikschrift Gratis

Kostenoverzicht:
Leden: € 0,00
Relaties van Issuemakers: € 0,00
Logeion Young Professionals: € 0,00
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 januari 2021

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen