Logo Zoeken
Online

Organisatieverandering op afstand - Monica Wigman

donderdag 14 januari 2021 van 16:00 uur tot 17:30 uur

Over de sprekers

  1. Esther van der Voort

    Esther van der Voort

    Esther van der Voort is verbonden aan dagvoorzitter.nl. Ze heeft alles wat nodig is voor een ijzersterke gespreksleiding: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer van het gesprek en resultaatgerichtheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet. Al naar gelang de situatie, zet ze haar ‘innerlijke comedian’ aan of laat ze juist de ‘ervaren overheidsdienaar’ spreken.
  2. Henriette de Hoog

    Henriette de Hoog

    Henriette de Hoog is Senior communicatieadviseur NS.
  3. Maryse Laseroms

    Maryse Laseroms

    Maryse Laseroms is Directeur Corporate Communicatie en Public affairs bij Enexisgroep.
  4. Monica Wigman

    Monica Wigman

    Monica Wigman is senior communicatieadviseur en heeft meer dan 30 jaar ervaring met opgaven op het snijvlak van organisatiekunde en communicatie. Monica geeft regelmatig workshops en bracht in 2011 haar boek ‘Regel jij het draagvlak’ uit, een praktisch handboek waarin zij op basis van haar ervaring en expertise de communicatieadviseur handvaten geeft: hoe doe je dat nou in de praktijk? Eind 2023 verschijnt haar nieuwe boek "Draagvlak al geregeld?'. Ze werkte de afgelopen jaren onder meer aan veranderopgaven bij CBR, Gemeente Den Haag, NS en de Belastingdienst.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 25,00
Logeion Young Professionals: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Voor dit Online College is de Logeion-waardebon geldig. Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 januari 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.