Sprekers bij Organisatieverandering op afstand - Monica Wigman

Organisatieverandering op afstand - Monica Wigman

Over de sprekers

 1. Esther van der Voort

  Esther van der Voort

  Esther van der Voort is verbonden aan dagvoorzitter.nl. Ze heeft alles wat nodig is voor een ijzersterke gespreksleiding: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer van het gesprek en resultaatgerichtheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet. Al naar gelang de situatie, zet ze haar ‘innerlijke comedian’ aan of laat ze juist de ‘ervaren overheidsdienaar’ spreken.
 2. Henriette de Hoog

  Henriette de Hoog

  Henriette de Hoog is Senior communicatieadviseur NS.
 3. Maryse Laseroms

  Maryse Laseroms

  Maryse Laseroms is Directeur Corporate Communicatie en Public affairs bij Enexisgroep.
 4. Monica Wigman

  Monica Wigman

  Monica Wigman is communicatieadviseur en partner bij Wit Communicatie in Amsterdam. Monica heeft meer dan 25 jaar ervaring als adviseur verandercommunicatie en werkte de afgelopen jaren onder meer aan opgaven bij CBR, Gemeente Den Haag, NS. Momenteel is ze interim aan de slag bij de Belastingdienst bij het veranderprogramma leiderschap en cultuur. In 2011 bracht Monica met succes haar boek ‘Regel jij het draagvlak’ uit, een praktisch handboek waarin zij haar kennis en ervaring heeft verzameld op het gebied van verandercommunicatie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 50,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 25,00
Logeion Young Professionals: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Voor dit Online College is de Logeion-waardebon geldig. Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 januari 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.