Over Organisatieverandering op afstand - Monica Wigman

Organisatieverandering op afstand - Monica Wigman

Het goede gesprek. In een organisatie een cruciale voorwaarde om een verandering te laten slagen. Samenkomen om van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren, toelichting te geven en samen betekenis te geven aan wat er te doen staat.

En juist dat is nu vrijwel onmogelijk. Via schermen is een dialoog lastig.

Toch gaan veranderingen door. Reorganisaties omdat corona impact heeft op de bedrijfsresultaten, innovaties om antwoorden te vinden op nieuwe vragen, maar ook de al geplande cultuurverandering omdat we er toch vanuit gaan dat we ‘straks’ weer terug naar normaal gaan.

Hoe doen we nu de communicatie? Wat doen we anders? Hoe gaan we om met weerstand op afstand? Of stellen we veranderingen toch maar even uit?

In allerlei organisaties doen communicatieadviseurs nu ervaring op met deze uitdagingen. In dit college brengen we die ervaringen samen. Monica Wigman, specialist in verandercommunicatie, en schrijver van het boek ‘Regel jij het draagvlak’ en Esther van der Voort van dagvoorzitter.nl onderzoeken we gezamenlijk hoe we in deze omstandigheden met behulp van communicatie kunnen bijdragen aan het slagen van veranderingen. Henriette de Hoog (Senior communicatieadviseur NS) en Maryse Laseroms (Directeur Corporate Communicatie en Public affairs bij Enexisgroep) sluiten tijdens het college aan en delen hun ervaringen over verandering op afstand.

Je gaat naar huis met tips en ideeën voor de veranderingen in jouw organisatie. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 50,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 25,00
Logeion Young Professionals: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Voor dit Online College is de Logeion-waardebon geldig. Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 januari 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.