Over Strategische communicatie: Hoe word je een goede gesprekspartner? - prof.dr. Betteke van Ruler

Strategische communicatie: Hoe word je een goede gesprekspartner? - prof.dr. Betteke van Ruler

Ieder nadeel heeft ook zijn voordeel: Covid-19 heeft tot gevolg dat communicatieprofessionals gemakkelijker aan tafel komen en een luisterend oor vinden voor hun adviezen. Hoe kunnen we zorgen dat dit zo blijft en dat we blijvend worden gezien als een interessante gesprekspartner met toegevoegde waarde voor de organisatie en haar projecten?

De meeste communicatieprofessionals willen graag meer strategisch gaan werken. Maar wat is dat eigenlijk? Wat maakt communicatie tot strategische communicatie en wat maakt een communicatieprofessional tot een strategische communicatieprofessional? Er is groeiende wetenschappelijke aandacht over strategische communicatie en de rol daarvan in en voor de organisatie. En er zijn interessante ontwikkelingen over strategievorming, of dat nou voor organisatie is of voor communicatie.

In dit college gaat prof.dr. Betteke van Ruler in op deze ontwikkelingen en vertelt zij over haar nieuwe boek Handboek Communicatiestrategie. Aansluitend gaat Betteke van Ruler met de deelnemers in gesprek.

Optionele literatuur
Het boek Handboek communicatiestrategie Agile methode voor strategieontwikkeling, kan je optioneel bestellen bij Managementboek.
handboek.jpg


Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 30,00

Voor dit Online College is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 15,00
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 30,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 8 december 2020

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.