Sprekers bij Crash Course Brussel - Hoe werkt het in de Europese Unie

Crash Course Brussel - Hoe werkt het in de Europese Unie

Over de sprekers

 1. Adwin Peeks

  Adwin Peeks

  Is zelfstandig communicatieadviseur en senior partner bij Van Belang & Partners, de nieuwe samenwerking in reputatie en public affairs. Reputatie, corporate communicatie en communicatieonderzoek zijn de belangrijkste specialisaties van Adwin. Bij Achmea bouwde hij als manager corporate communicatie aan de reputatie. Hij heeft ruime ervaring in crisiscommunicatie en issues management. Als co-auteur van het bekende boek ‘Meten en Scoren’ pleit hij voor meer impact door communicatieonderzoek. Zijn ervaring in reputatiemanagement heeft hij verder uitgebouwd in zijn tijd als protegé van prof. Cees van Riel bij het Reputation Institute. Daar adviseerde hij (inter-)nationale organisaties als Eneco, coöperatie VGZ, Rabobank, Air France-KLM en PostNL over hun reputatie en merkmanagement.
 2. Caroline Nagtegaal

  Caroline Nagtegaal

  Caroline Nagtegaal-van Doorn (1980) en lid van het Europees Parlement. Zij maakt deel uit van de fractie Renew Europe. Zij werkte als manager European affairs bij Havenbedrijf Rotterdam en als manager public & external affairs bij de Royal Schiphol Group. Verder was zij secretaris van de VVD-partijcommissie Europese Zaken. In oktober 2017 maakte zij de stap richting het Parlement en in 2019 werd ze opnieuw gekozen. "In mijn werk als Europarlementariër komt voor mij alles bij elkaar. Keihard werken, slim schakelen, belangen afwegen, voor het mooiste doel dat er is: een sterke Nederlandse transportsector, voor een sterk, vrij en welvarend Nederland".
 3. Mendeltje van Keulen

  Mendeltje van Keulen

  Mendeltje van Keulen doceert de elective European democracy. Ze is lector Changing Role of Europe bij de Haagse Hogeschool en promoveerde in de Europese Bestuurskunde (Europacollege Brugge; EUI Florence, Universiteit Twente). Zij werkte als (senior) onderzoeker bij het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen Clingendael, de WRR (Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid) en als adviseur voor diverse overheidsorganisaties. Als griffier en teamleider in de Tweede Kamer deed zij praktijkervaring op met processen van Europeanisering en organisatieverandering. Dr. Mendeltje van Keulen schrijft en spreekt over Europese beleidsvorming voor diverse doelgroepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 30,00

Kostenoverzicht:
Leden € 15.00
Leden BVPA € 15,00
Niet leden: € 30.00
Young Logeion: € 10.00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 januari 2021

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.