Over Crash Course Brussel - Hoe werkt het in de Europese Unie

Crash Course Brussel - Hoe werkt het in de Europese Unie

Werk jij als communicatieprofessional of public affairs-adviseur? Ben je in jouw werk al eens aangelopen tegen “die Europese regels"? Of, vraag je je als professional gewoon af waarom communicatie over de Europese Unie zo moeizaam verloopt? Dan is dit webinar over de vraag 'hoe werkt het in de Europese Unie' zeker interessant voor je.

Caroline Nagtegaal (lid van het Europees Parlement, RENEW) en Mendeltje van Keulen (lector Changing Role of Europe, Haagse Hogeschool) gaan beide in op de werking van het Europese besluitvormingsproces, de verschillende spelers daarin en hoe je als professional of als burger invloed kan uitoefenen. Zij geven daarbij concrete voorbeelden vanuit hun eigen perspectief.

Na de twee inleidingen zorgt ervaren moderator Adwin Peeks (Van Belang & Partners) dat er volop ruimte is om je vragen te stellen. 

Je kunt je nu aanmelden voor de ontmoeting.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 30,00

Kostenoverzicht:
Leden € 15.00
Leden BVPA € 15,00
Niet leden: € 30.00
Young Logeion: € 10.00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 januari 2021

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.