Over The next US president

The next US president

De impact van de verkiezingsuitslag op Europa en Nederland

Dit webinar is een samenwerking van Omnicom Public Relations Group en Logeion.

Een week na de Amerikaanse presidentsverkiezingen organiseren Omnicom Public Relations Group en Logeion een webinar. Door de ogen van insiders uit Washington DC, krijg je in het eerste deel inzichten over wat de uitkomst van de verkiezingen betekent voor het Amerikaanse politieke beleid.

In het tweede deel van het webinar, hoor je verschillende perspectieven vanuit de Nederlandse industrie, wetenschappers en politiek, op de impact van de verkiezingsresultaten op de Europese en Nederlandse politiek en het bedrijfsleven.

Deel 1 is in het Engels, deel 2 in het Nederlands. Dit webinar wordt opgenomen, deelnemers ontvangen een link naar de replay.


Logo OmnicomPRGroup.jpg.png

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 15,00
Klanten / relaties Omnicom Public Relations Group Gratis

Kostenoverzicht:
Leden: gratis 
Klanten / relaties Omnicom Public Relations Group: gratis
Niet-leden: € 15,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 4 november 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van je lidmaatschap.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.