Sprekers bij When digital becomes human – prof. dr. Steven van Belleghem

When digital becomes human – prof. dr. Steven van Belleghem

Over de sprekers

 1. Hans ten Brinke

  Hans ten Brinke

  Hans ten Brinke is directeur Corporate Communicatie bij APG. En één van de founding fathers van de Logeion-leerstoel Strategische Communicatie. APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. APG werkt voor deelnemers uit het onderwijs, de overheid, de bouw, de schoonmaak- en glazenwassersector, woningcorporaties, energie- en nutsbedrijven, sociale werkvoorziening en vanaf 2015 ook voor zzp'ers. Voordat Ten Brinke naar APG ging, was hij algemeen directeur van Publicis Van Sluis Consultants BV.
 2. Noelle Aarts

  Noelle Aarts

  Noelle Aarts is hoogleraar Socio-ecological Interactions aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit. Haar aandacht gaat uit naar strategische communicatie van organisaties met een accent op de betekenis van gesprekken en verhalen voor verandering. Ze heeft onder meer gepubliceerd over communicatie, beleid en planning, communicatie van organisaties met hun omgeving, conflicthantering en onderhandeling, en over zelforganisatie in de netwerksamenleving. Eerder was Aarts bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie (de Logeion-leerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam.
 3. Steven van Belleghem

  Steven van Belleghem

  Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Daarnaast is hij parttime marketing professor aan de Vlerick Business School. Hij is auteur van 'De Conversation Manager' (winnaar van de PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), 'De Conversation Company' en 'When digital becomes human'. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes alsmede workshops en business coaching sessies.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 95,00
Logeion Young Professionals: €  47,50
Niet-leden: € 165,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met zondag 15 maart 2015.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen