Locatie van When digital becomes human – prof. dr. Steven van Belleghem

When digital becomes human – prof. dr. Steven van Belleghem

Duisenberg School of Finance

  • Duisenberg School of Finance
  • Duisenberg School of Finance
Adres
George Gershwinlaan 22
1082 MT Amsterdam

De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het Symphony-gebouw.

Je kunt de Duisenberg School of Finance goed bereiken met openbaar vervoer en auto. Wel wordt aangeraden om met het openbaar vervoer te komen: het gebouw ligt op loopafstand van station Amsterdam Zuid (uitgang Zuid).

Betaald parkeren kan onder het gebouw in Q-Park Symphony, Leo Smitstraat 4 (2 euro per 19 minuten). Het is ook mogelijk om betaald te parkeren op de Boelelaan of andere nabijgelegen parkeergarages.

De ingang van Duisenberg School of Finance is op de begane grond aan de kant van het Crowne Plaza Hotel. Bij binnenkomst zie je gelijk een trap die naar de 1e verdieping en de ingang van Duisenberg School of Finance leidt.

Trein
U reist naar NS station Amsterdam Zuid. In het station neemt u de uitgang Zuid. Symphony ligt recht tegenover u. U steekt het Gustav Mahlerplein over

Auto (Vanaf A10 ringweg zuid afslag S109 Amsterdam RAI)

Vanuit richting Utrecht/Amersfoort:
Einde van de afslag linksaf (volg de borden WTC). Eerste weg meteen weer rechtsaf bij de verkeerslichten. U rijdt nu over De Boelelaan. Verder zie vervolg.

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem:
Einde van de afslag rechtdoor (volg de borden WTC). Eerste weg meteen weer linksaf bij de verkeerslichten. U rijdt nu over De Boelelaan. Verder zie vervolg

Vervolg
Na circa 700 meter rechtsaf de Beethovenstraat in.Bij het eerste verkeerslicht linksaf de Gustav Mahlerlaan in.Aan uw linkerhand ziet u Symphony liggen. Vóór het gebouw gaat u linksaf de Leo Smitstraat in.Aan uw rechterhand is de ingang van de parkeergarage.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 95,00
Logeion Young Professionals: €  47,50
Niet-leden: € 165,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met zondag 15 maart 2015.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen