Over Waar laat ik mijn handen? - Serge van Rooij

Waar laat ik mijn handen? - Serge van Rooij

Hoe maak ik mijn (online) presentatie effectiever?

Elke dag worden ontelbare (online) presentaties gegeven. Iedereen, van door de wol geverfde tot minder ervaren professional, kan wel eens opzien tegen het geven van een presentatie. Terwijl je je er doorheen slaat, komen vragen op als:
- Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?
- Ben ik nog wel authentiek als ik veel oefen?
- Hoe kan ik zorgen voor (meer) interactie met mijn publiek?
- Hoe zorg ik voor een effectieve online presentatie?
- En natuurlijk: waar laat ik mijn handen?

Deze vragen vormden voor Serge van Rooij, communicatietrainer en partner bij Bex* Communicatie, aanleiding om een boek te schrijven over dit onderwerp: Waar laat ik mijn handen? (2020)

Door de coronacrisis moesten we ineens volop aan de slag met Teams, Zoom of Google Hangouts. Al snel bleek dat er bij online presenteren meer komt kijken dan simpelweg je PowerPoint met de wereld delen via een scherm. Een van de belangrijke constateringen van Serge is dat de natuurwetten over presenteren evengoed gelden voor online presenteren. Maar een aantal zaken werkt echter 180 graden anders. Dat heeft te maken met de beperkingen die ontstaan wanneer jij als spreker en je publiek niet in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Daarom komen in deze sessie ook handreikingen langs die je online eenvoudig kunt toepassen en die vervolgens groot effect hebben op de spreker én het publiek.

Stel vooraf je vraag aan Serge
In het webinar van 28 september gaat Serge in op de meest gestelde vragen over (online) presenteren, maar vooral wil hij ingaan op de vragen die bij jou leven. Stuur daarom uiterlijk 20 september je allerbelangrijkste vraag over (online) presenteren naar info@logeion.nl Tijdens dit webinar ontdek je de antwoorden!

Optionele literatuur
Het boek Waar laat ik mijn handen? kan je optioneel bestellen bij Managementboek:  

boek.jpg

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 30,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 15,00 
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 30,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 september .

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.