Over UITGESTELD: Samen voor cyberveiligheid: online veilig gedrag - doelgroep young professionals

UITGESTELD: Samen voor cyberveiligheid: online veilig gedrag - doelgroep young professionals

Wij hebben helaas besloten om deze bijeenkomst te annuleren. Het kabinet vraagt aan de samenleving om zelf veel verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Onnodig reizen maakt deel uit van de adviezen. Wij willen van sprekers, cameramensen en organisatie dan ook niet vragen om naar Beeld & Geluid Den Haag af te reizen, vanwaar we zouden gaan uitzenden. Wij zijn tot dit besluit gekomen in overleg met onze samenwerkingspartners Behavior Change Academy en Behavior Change Talents. We gaan er vanuit dat we medio december deze sessie online kunnen laten plaatsvinden. De precieze datum maken we binnenkort bekend.

___________________________________________________________________________________________________________

Hoe stimuleer je veilig online gedrag bij jongeren en maak je ze bewust van de gevaren van sexting en grooming? In een interactieve Zoom-sessie ga je als deelnemer aan de slag met dit vraagstuk, samen met de communicatieprofessionals van Young Logeion en gedragspsychologen van Behavior Change Talents.  Het doel van deze Online workshop is leren van elkaars expertise en werkwijze: hoe pakken we dit probleem aan vanuit communicatie- of gedragsperspectief?

Het vraagstuk wordt ingeleid door twee gedragsexperts die werkzaam zijn op het thema cyberveiligheid bij Politie Nederland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Binnen Politie Nederland werkt één van hen op het gebied van daderpreventie: ontwikkelen van interventies ter voorkoming dat individuen starten met het plegen van cybercriminaliteit of zich hierin verder professionaliseren. De gedragsexpert van het ministerie zet zich in om Nederlandse ondernemers te helpen tegen cyberdreigingen. Zij ondersteunt zelfstandig ondernemers en ondernemers van midden en kleinbedrijven met het vergroten van de digitale vaardigheden om zich te kunnen weren tegen cybercrime. 
Na deze casus gaan we in subgroepen uiteen voor een brainstorm waarin we het probleem analyseren en een strategie ontwikkelen vanuit communicatie- en gedragsperspectief. We sluiten af met het delen van de learnings. Wat hebben we geleerd van elkaars werkwijze? Wat zijn effectieve communicatie- en gedragsstrategieën voor deze casus?

Meer over communicatie en gedrag?
Heb je een ticket voor deze workshop, dan kun je op 6 oktober in de middag kosteloos deelnemen aan het Online middag-seminar Communicatie & Gedrag. Dit wordt georganiseerd door Logeion & Behavior Change Academy. Met keynotes van prof. dr. Ap Dijksterhuis en prof. dr. Moniek Buijzen. Als deelnemer aan de workshop krijg je een link  toegestuurd in de week voor het Online middag-seminar. Klik hier voor het programma.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Voor deze online workshop is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Met je kaart voor deze Workshop kun je kosteloos deelnemen aan het Online middag-seminar Communicatie & Gedrag. Je krijgt daarvoor apart een deelname-link toegestuurd.

Young Logeion: € 19,50
Young professionals (onder 30 jaar): € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 september.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.