Over UITGESTELD: Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

UITGESTELD: Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

Wij hebben helaas besloten om deze bijeenkomst te annuleren. Het kabinet vraagt aan de samenleving om zelf veel verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Onnodig reizen maakt deel uit van de adviezen. Wij willen van sprekers, cameramensen en organisatie dan ook niet vragen om naar Beeld & Geluid Den Haag af te reizen, vanwaar we zouden gaan uitzenden. Wij zijn tot dit besluit gekomen in overleg met onze samenwerkingspartners Behavior Change Academy en Behavior Change Talents. We gaan er vanuit dat we medio december deze sessie online kunnen laten plaatsvinden. De precieze datum maken we binnenkort bekend.

____________________________________________________________________________________________________________

Online middag-seminar georganiseerd door Logeion & Behavior Change Academy. Met keynotes van prof. dr. Ap Dijksterhuis en prof. dr. Moniek Buijzen.

Als je veranderingen wilt realiseren, heb je fundamentele kennis nodig van gedrag. En fundamentele kennis van communicatie! Op 6 oktober organiseren Logeion en Behavior Change Academy het Online middag-seminar Communicatie & Gedrag op het snijvlak van gedragswetenschap en communicatiepraktijk. Online, intensief en interactief. Vanuit Beeld & Geluid Den Haag nemen we je mee in theorie én praktijkvoorbeelden en laten we je de kracht zien van de verbintenis tussen deze disciplines. Met keynotes van Ap Dijksterhuis en Moniek Buijzen, waarbij jij actief deelneemt via de chat. We sluiten af met een stevig tafelgesprek onder leiding van dagvoorzitter Harry Louwenaar, met Ap Dijksterhuis, Moniek Buijzen en Young Logeion-bestuurslid Julia de Vries.

Het realiseren van een verandering is altijd een complexe opgave. Of het nu gaat om nieuwe manieren van werken introduceren of om gedragsveranderingen die te maken hebben met onderwerpen als orgaandonatie, energietransitie of gezonder eten. Als communicatieprofessional of veranderdeskundige zal je mensen op de juiste manier in beweging willen krijgen. Waarom doen mensen (onbewust) wat ze doen? Waarom zouden mensen het anders (moeten) doen? Waar liggen drijfveren van verschillende doelgroepen? Hoe onderzoek je dat en hoe sluit je daarbij aan vanuit communicatie? Op 6 oktober bieden we volop kennis en aanknopingspunten om de impact van communicatie bij transities te vergroten.

Benieuwd naar nieuwe inzichten uit de gedragswetenschappen? En hoe je daar als communicatieprofessional of gedragsveranderaar je voordeel mee kan doen? Blok dan 6 oktober in je agenda en schakel je computer in op het Online middag-seminar Communicatie & Gedrag!

Speciaal voor Young Logeion en young professionals (onder 30 jaar)
Ben jij young professional en wil jij aan de slag met cyberveiligheid? Doe dan op 6 oktober ook mee aan de ochtend-workshop (10.30-12.00 uur) georganiseerd door Young Logeion en Behavior Change Talents. Met je ticket voor de workshop kun je bovendien kosteloos deelnemen aan het middag-seminar. Klik hier voor meer informatie over de online workshop Cyberveiligheid.

Georganiseerd in samenwerking met:
BCA logo.jpg        CSC logo.jpg

14. Yellenge.png


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Voor dit Online middag-seminar is de Logeion-waardebon niet geldig.

Ben je lid van Young Logeion of young professional onder 30 jaar?
In de ochtend van 10.30-12.00 uur organiseren Young Logeion en Behavior Change Talents de Online workshop Cyberveiligheid. Neem je deel aan deze workshop, dan kun je kosteloos deelnemen aan het middag-programma. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Online workshop. 

Kostenoverzicht deelname online middag-seminar
:
Leden: 49,50
Niet-leden: € 85,00
Young professionals onder 30 jaar: € 25,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 september 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.