Over Bruggen bouwen in een wereld van verschil

Bruggen bouwen in een wereld van verschil

Communiceren als het spannend wordt

We zijn voor deze bijzondere bijeenkomst te gast bij het Marine Etablissement in Amsterdam. Maak gebruik van de unieke gelegenheid om per boot naar het MEA te varen op 26 november!

Let op! Legitimatie is verplicht voor deze bijeenkomst.

Wie communiceert ontmoet altijd verschillen. Leuk of niet, gevraagd of ongevraagd: overal zijn onveilige situaties, waarbij het erop aankomt verschillen niet weg te poetsen, maar aan te grijpen. Of je wordt uitgezonden als officier naar Afghanistan of in eigen omgeving een verandering helpt doorvoeren: je stuit geheid op standpunten, belangen en verzet.

Waarden maken dan het verschil, soms letterlijk. Wie onderstromen aanboort, kan meters maken. Ontmoet communicatie-officier Cees van Doorn, net terug van zijn missie. Ga met hem in gesprek over communiceren als het er écht op aankomt. Hoe communiceer je effectief met een andere cultuur en waarop maak je echt contact als je bent aangewezen op andere internationale partners?

Ga met Els van der Pool (lector Human Communication Development bij de HAN) en Guido Rijnja (coördinator algemeen communicatiebeleid bij de Rijksvoorlichtingsdienst) aan de slag met een praktisch werkmodel: laat waarden hun rol spelen bij (dreigende) conflicten. (H)erken met de WaardeRing de uiteenlopende aanjagers van wat we denken en doen. En ontdek hoe organisaties door het aanspreken van onderstromen de vestiging van omstreden opvangcentra, een fusie en huisvesting van ex-zedendelinquenten op een hoger plan brachten.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden (eigen vervoer) € 65,00
Niet-Leden (inclusief gratis overtocht naar het MEA) € 65,00
Welcom-lid (eigen vervoer) € 37,50
Welcom-lid (inclusief gratis overtocht naar het MEA) € 37,50

Kostenoverzicht:
Leden:   37,50
Logeion Young Professionals: 18,75
Niet-leden: € 65,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 18 november 2014.

Dit is een bijdrage aan de organisatie- en administratiekosten van Logeion.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen