Over Summercourse - Digitaal versnellen voor effectievere communicatie

Summercourse - Digitaal versnellen voor effectievere communicatie

Drie middagen over de digitale aspecten van communicatie

Logeion en SchaalX organiseren gezamenlijk de Summercourse Digitaal versnellen voor effectievere communicatie, die bestaat uit drie middagen. We bieden een pakket aan van 3 sessies, maar je kunt ook een los ticket kopen voor 1 sessie. Wanneer je niet deel kunt nemen aan alle middagen, mag je je laten vervangen door een collega. Meld je je aan als organisatie dan mag je ook iedere keer iemand anders een middag laten volgen. 

Voorafgaand aan de sessie staat in de zaal vanaf 13.00 uur een broodje voor je klaar

De coronaperiode heeft bij communicatieprofessionals gezorgd voor een sterke impuls aan online communiceren. Online zal de ene groep wat actiever zijn dan de andere, gebruiken we verschillende soorten sociale media en vinden we elkaar op verschillende plekken. Complex? Dat maakt ons vak juist leuk en interessant.

Logeion en SchaalX hebben daarom een speciale Summercourse ontwikkeld die ingaat op verschillende digitale aspecten van communicatie. Op drie donderdagmiddagen nemen drie experts je mee in de nieuwste inzichten aan de hand van actuele cases, zoals bijvoorbeeld de verplichte digitale toegankelijkheid van publieke websites. De eerste sessie op 20 augustus van Antal de Waij ging over Sociale media in jouw praktijk en werken met communities – de wijze waarop je bereikt en bindt online. De tweede sessie van Ment Kuiper vond plaats op 27 augustus, met als onderwerp: Via digitaal versnellen naar digitaal excelleren. Op 3 september is de derde sessie met Iacobien Riezebosch, De digitale toegankelijkheid succesvol afronden.

 

Voor wie is deze Summercourse?
Als communicatieprofessional moet je inspelen op de veranderingen in het medialandschap. Dat wordt natuurlijk bepaald door de “klant” die is verschoven in mediagedrag. Dit roept vragen op als:

  • Hoe kan ik de verschillende sociale media voor mijn strategie gebruiken?
  • Is LinkedIn of TikTok wel iets voor mij of mijn organisatie?
  • Zijn er andere sociale media vernieuwd op de markt gekomen?
  • Moet ik alle sociale media gebruiken en hoe maak ik de juiste keuzes?
  • Welke communities zijn er en wat kan ik met een community?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat de community succesvol blijft?
  • Hoe zorg ik dat onze website voldoet aan de vereisten van digitale toegankelijkheid?
  • Welke kanalen kan ik het beste inzetten voor de digitale toegankelijkheid?

In deze Summercourse worden al deze onderwerpen besproken en wordt tevens de slag gemaakt naar het toepassen en implementeren ervan, met voldoende ruimte voor intervisie.

Nieuwsgierig? Lees hier dan het interview met Ment Kuiper van SchaalX over inspiratie, netwerken en kennisuitwisseling in de Summercourse. 

Kosten
Deze Summercourse bestaat uit drie middagen, inclusief digitale vakliteratuur. We bieden een pakket aan van 3 sessies, maar je kunt ook een los ticket kopen voor 1 sessie. De prijs voor 3 middagen is € 425,00 voor Leden, € 212,50 voor Young Logeion en € 525 voor Niet-leden. Wanneer je niet aan alle middagen kunt deelnemen, mag je je laten vervangen door een collega. Meld je je aan als organisatie, dan mag je ook iedere keer iemand anders een middag laten volgen. 1 middag Summercourse, inclusief digitale vakliteratuur: Leden: € 195,00, Young Logeion: € 97,50, Niet-leden: € 235,00.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Leden Logeion - Sessie 3 (3 september) € 195,00
Young Logeion - Sessie 3 (3 september) € 97,50
Niet-leden - Sessie 3 (3 september) € 235,00

Voor de Summercourse of een enkele sessie is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Logeion en SchaalX organiseren gezamenlijk de Summercourse Digitaal versnellen voor effectievere communicatie, die bestaat uit drie middagen. We bieden een pakket aan van 3 sessies, maar je kunt ook een los ticket kopen voor 1 sessie.

Let op: Wanneer je niet aan alle middagen kunt deelnemen, mag je je laten vervangen door een collega. Meld je je aan als organisatie, dan mag je ook iedere keer iemand anders een middag laten volgen. 


3 middagen Summercourse, inclusief digitale vakliteratuur
Leden: 425,00
Young Logeion: € 212,50
Niet-leden: € 525,00
Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 12 augustus 2020.

1 middag Summercourse, inclusief digitale vakliteratuur
Leden: € 195,00
Young Logeion: € 97,50
Niet-leden: € 235,00
Prijzen zijn exclusief btw. 

Sessie 20 augustus: Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 12 augustus 2020.
Sessie 27 augustus: Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 augustus 2020.
Sessie 3 september: Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 26 augustus 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.