Sprekers bij Personal Branding: je eigen merk - Logeion Young Professionals

Personal Branding: je eigen merk - Logeion Young Professionals

Over de sprekers

 1. Gert Koot

  Gert Koot

  Gert Koot is ruim 20 jaar werkzaam geweest bij verschillende reclame adviesbureaus. Van een thematische tot een actie marketing invalshoek. Na deze periode is hij betrokken geweest als Marketing Directeur bij de internet joint venture van Endemol en SBS Broadcasting en Director Multi Media Concepten. Vanaf oktober 2004 heeft hij zijn eigen adviesbureau onder de naam Branded Entertainment. Als believer van de nieuwe regels in het communicatieland verzorgt hij regelmatig trainingen en wake-up calls bij organisaties in zowel de profit als de non profit sfeer.
 2. Jim Kraaykamp

  Jim Kraaykamp

  Jim Kraaykamp is matchmaker in communicatie. Hij vindt communicatie-mensen voor bedrijven en organisaties. Hij kent het vak, de ontwikkelingen en de mensen. Daarnaast is hij Tao-ist; hij gelooft in de kracht van de authentieke mens: je bent het krachtigst als je jezelf bent. Die overtuiging vormt de basis in zowel zijn search- en bemiddelingswerk, als in zijn coaching en loopbaanbegeleiding.
 3. Laurens Tienkamp

  Laurens Tienkamp

  Laurens Tienkamp is netwerker pur sang. Als consultant en ervaren trainer brengt hij social media strategie en de vertaling naar de werkvloer. Daarnaast zet hij recruitment strategieën, optimaliseert hij de recruitmentprocessen en maakt ze meetbaar. Ten slotte is hij inmiddels een expert in personal branding strategie wat hij inzet voor loopbaanadvies, job coaching en het vinden van een baan via social media.
 4. Zabeth van Veen

  Zabeth van Veen

  Zabeth van Veen is imagodeskundige en al 10 jaar specialist in imago en personal branding. Ze is eigenaar van ImagoMatch (www.imagomatch.nl). Zabeth van Veen wordt door haar jarenlange ervaring, passie voor het vak en kwaliteitszin gevraagd in de media en voor bedrijven als spreker en deskundige op het gebied van imago en professionaliteit. Zabeth verstaat de kunst mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 37,50

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: 18,75
Niet-leden tot 30 jaar: € 37,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 oktober 2014.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen