Over Personal Branding: je eigen merk - Logeion Young Professionals

Personal Branding: je eigen merk - Logeion Young Professionals

Hoe profileer je jezelf?

Deze bijeenkomst is alleen voor Logeion Young Professionals leden en niet-leden young professionals tot 30 jaar die kennis willen maken met de bijeenkomsten van Logeion Young Profs.

Als communicatieprofessional weet je als geen ander hoe je een product, merk of organisatie kan profileren in de markt. Een duidelijke positionering kiezen en een heldere propositie en kernboodschap formuleren? Geen probleem. Maar hoe zit het met je eigen profilering? Jij als merk? Denk je wel eens bewust na over wie je bent, waar je kracht ligt en hoe je jezelf in de markt positioneert?

In samenwerking met SRM biedt Logeion Young Professionals tijdens deze sessie de unieke kans om met ervaren experts en professionals in te gaan op je eigen profilering. Je gaat naar huis met handvatten en tools om jezelf als sterk merk neer te kunnen zetten. Tijdens de plenaire opening gaat keynote speaker Zabeth van Veen (imagodeskundige) in op ‘Personal Branding’, met als thema: meer impact door persoonlijke uitstraling. Daarna gaan we in drie break-out sessies meer de diepte in en aan de slag met onszelf als merk.

Keynote
‘Meer impact door persoonlijke uitstraling’ is het thema van keynote speaker Zabeth van Veen, specialist in imago en personal branding. Verhoog je performance en ontdek je talenten. Zabeth van Veen geeft praktische inzichten om doeltreffend gebruik te maken van je uiterlijk en non-verbaal gedrag.

1. Jouw merk concreet
Jim Kraaykamp 
(headhunter en eigenaar van Intercom Executive Search in communicatie) komt tijdens zijn sessie snel tot de kern: hoe zet je jezelf steviger neer? Wat kom je brengen en waar ligt je kracht? Je krijgt tools mee om jezelf zowel intern als tijdens sollicitaties krachtig en onderscheidend te profileren.

2. Losbranden met online branding
Hoe vertel je online zo concreet en realistisch mogelijk waar mensen jou voor kunnen benaderen?  Laurens Tienkamp (personal branding specialist en coördinator recruitment en community, Only Human) vertelt er je alles over. Samen met hem stropen we de mouwen op en zien we ‘live’ hoe je online branding goed aanpakt. Je krijgt tips en tools mee om zelf aan de slag te gaan met je eigen online brand.

3. Communicatie is mensenwerk
Communicatie is mensenwerk. Dat lijkt een open deur maar we zien gelukkig een verandering in de rol die communicatie speelt in de hedendaagse samenleving. Niet langer zijn geld, omvang, reputatie en positie de belangrijkste drijfveren maar de rol die mensen in dit proces spelen. En grappig genoeg zijn we dan weer terug bij wat communicatie in de basis is. Human Beings doing business with Human Beings. We kijken, praten en discussiëren in deze sessie met Gert Koot over het heden en de toekomst en de rol van de mens in communicatie.


Deze drie break-out sessies worden in ronde 2 herhaald. Aanmelden voor de sessies kan ter plaatse.

Dit seminar is niet alleen voor werkzoekers, maar ook voor young professionals die zich intern willen profileren.


We zien je graag op 6 november bij SRM!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 37,50

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: 18,75
Niet-leden tot 30 jaar: € 37,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 oktober 2014.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen