Over Communicatieverkiezingen 2020

Communicatieverkiezingen 2020

Pauline de Wilde presenteert op 16 juni de talkshow Communicatieverkiezingen 2020. En maakt de winnaars van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van 2020 bekend. Daarnaast gaat Pauline tijdens deze live show met Bartho Boer, Chief Corporate Communications & CSR bij KPN, en Anja Sinnema, Hoofd corporate communicatie bij Politie Nederland in gesprek over communicatie, vertrouwen en gedrag. En hebben we het over de uitdagingen op het vlak van interne- en externe communicatie en leiderschap bij KPN en de Politie. Want hoe zorg je met communicatie in deze tijd voor vertrouwen in de organisatie? Hoe stimuleer je het juiste gedrag, van burger, consument en je eigen medewerkers?

Kijk op 16 juni tijdens jouw lunchpauze live mee van 12:00 – 13:00 uur naar de bekendmaking van de winnaars van de Communicatieverkiezingen én volg een bijzonder gesprek tussen Anja Sinnema en Bartho Boer onder leiding van Pauline de Wilde. Schrijf je in om deze talkshow niet te missen.

Van 1 tot en met 12 juni kan je stemmen op een van de finalisten. Meer informatie vind je hier.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden Gratis

Deelname aan de talkshow Communicatieverkiezingen 2020 is kosteloos.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.