Sprekers bij Logeion@home in gesprek met Barbara den Uijl

Logeion@home in gesprek met Barbara den Uijl

Over de sprekers

  1. Barbara den Uijl

    Barbara den Uijl

    Barbara den Uijl is hoofd Communicatie Raad voor de Rechtspraak. Na jarenlang als woordvoerder gewerkt te hebben voor onder andere het College bescherming persoonsgegevens, de Consumentenbond en de Rechtspraak is Barbara den Uijl sinds 2018 hoofd Communicatie bij de Raad voor de Rechtspraak. Ze geeft leiding aan een team van 16 communicatie- en Public Affairs professionals en is lid van het landelijke crisismanagement team van de Rechtspraak.
  2. Hans Etman

    Hans Etman

    Hans Etman is dagvoorzitter en gespreksleider. Eigenaar van het gespecialiseerde boekingsbureau Dagvoorzitter.nl en het internationaal opererende Masters in Moderation. Zijn stijl als dagvoorzitter is toegankelijk, rustig en direct. Gezaghebbend met gepaste bescheidenheid. Voelt zich ook thuis in verhitte bijeenkomsten. Met Dagvoorzitter.nl en Masters in Moderation streeft hij naar verhoging van effectiviteit en beleving van bijeenkomsten door de juiste dagvoorzitter in het juiste meeting design te plaatsen. Elke bijeenkomst heeft recht op de beste dagvoorzitter in stijl, persoonlijkheid en vaardigheden.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden Gratis

Deelname aan Logeion@home is gratis.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.