Over Logeion@home in gesprek met Barbara den Uijl

Logeion@home in gesprek met Barbara den Uijl

Interview van 15 minuten met Barbara den Uijl, hoofd Communicatie Raad voor de rechtspraak, o.l.v. Hans Etman

Omdat elkaar echt ontmoeten nu niet gaat, brengt Logeion kennis en ervaring bij jou thuis. Logeion organiseert de komende tijd verdiepende webinars, Vakimpulsen en Logeion@home. In Logeion@home krijg je inzicht in de impact van corona op het werk van een vakgenoot. Met Logeion@home sluit je de komende tijd je werkdag af op elke dinsdag en elke donderdag van 17.00-17.15 uur.

Dinsdag 26 mei gaat Hans Etman van Dagvoorzitter.nl in gesprek met Barbara den Uijl. Zij is hoofd Communicatie Raad voor de rechtspraak en lid van het landelijke crisisteam. Ook de Rechtspraak heeft door het coronavirus haar manier van werken moeten aanpassen. Niet alleen de Rechtspraakmedewerkers ondervonden hinder van de tijdelijke sluiting, maar ook advocaten en rechtzoekenden. Welke impact heeft de tijdelijke sluiting op de rechtspraak en hoe verloopt de communicatie binnen het crisisteam? Wat vraagt dat van je expertise als communicatieprofessional? Verandert je rol/positie binnen de organisatie? Heeft zij tips voor vakgenoten?

Aanmelden

Je kunt je voor deze Logeion@home nu aanmelden bij Webinargeek via deze link.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden Gratis

Deelname aan Logeion@home is gratis.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.