Bestuur

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Logeion richt zich op de strategische koers van de vereniging, stelt het beleid vast en is eindverantwoordelijk voor het “reilen en zeilen” van de vereniging. De directeur van het bureau is adviseur en secretaris van het bestuur. De bestuursleden zijn ervaren communicatieprofessionals afkomstig uit het bedrijfsleven, de bureauwereld en de overheid. Zij werken samen met veel enthousiaste vrijwilligers, adviesraden, vak –en themagroepen en commissies, aan de missie van de beroepsvereniging: het profileren en professionaliseren van het communicatievak en alle mensen die daarbinnen werkzaam zijn.

Meer weten over onze bestuursleden? Klik op de onderstaande foto's.

Rosalinde van de Wall

Meer over Logeion-voorzitter Ron van der Jagt
Rosalinde van de Wall

Managing Director van Adviesbureau Omnicom PR Group (FleishmanHillard, Ketchum, Porter Novelli). Met mijn jarenlange ervaring van werken in internationale en kennisintensieve setting, ben ik me er erg bewust van geworden dat ik dagelijks grote hoeveelheden kennis en impulsen opdoe. Dit is niet voor alle communicatiecollega’s in het vak weggelegd. Velen van ons moeten die kennis actief opzoeken en kunnen vinden. Logeion is bij uitstek de vereniging die ons in ons vak samenbrengt. Die kennis kan bundelen en deelbaar maakt voor vakgenoten die willen blijven leren en ambitie hebben. Binnen het bestuur speel ik daar graag een rol in. Niet alleen om kennis te delen, maar ook om mensen bij elkaar te brengen in het vak en van daarbuiten. De internationalisering van Logeion, met samenwerkingen met collega’s (zoals PRCA) in andere landen, is een belangrijke en broodnodige beweging. Daarbinnen moeten we ons als Nederlandse communicatie-experts ook stevig positioneren als keien in ons vak. Dat zijn we namelijk. Niet altijd zo bescheiden.

Werkgeversinformatie

Functie:
Managing Director
Bedrijf:

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.