Bestuur

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Logeion richt zich op de strategische koers van de vereniging, stelt het beleid vast en is eindverantwoordelijk voor het “reilen en zeilen” van de vereniging. De directeur van het bureau is adviseur en secretaris van het bestuur. De bestuursleden zijn ervaren communicatieprofessionals afkomstig uit het bedrijfsleven, de bureauwereld en de overheid. Zij werken samen met veel enthousiaste vrijwilligers, adviesraden, vak –en themagroepen en commissies, aan de missie van de beroepsvereniging: het profileren en professionaliseren van het communicatievak en alle mensen die daarbinnen werkzaam zijn.

Meer weten over onze bestuursleden? Klik op de onderstaande foto's.

Celia Noordegraaf

Meer over Logeion-voorzitter Ron van der Jagt
Celia  Noordegraaf

Als je als communicatieprofessional impact wilt hebben, moet je je blijven ontwikkelen. Leren van collega's, leren van de nieuwste inzichten uit de communicatie- en andere wetenschappen. Als bestuurslid van Logeion zet ik mij daarom in voor de Leerstoel en het Centrum Strategische Communicatie (CSC) met als doel een inspirerend netwerk van Vrienden en Partners die het CSC mogelijk maken waarvan de hele vereniging profiteert. In het jubileumjaar 2016 hebben we in C#10 als bestuur allemaal onze visie gegeven op de toekomst van Logeion. Daar zitten ook nog goeie punten in, maar omdat de samenstelling gewijzigd is sindsdien niet meer helemaal actueel.

Werkgeversinformatie

Functie:
Bedrijf:

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.