Bestuur

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Logeion richt zich op de strategische koers van de vereniging, stelt het beleid vast en is eindverantwoordelijk voor het “reilen en zeilen” van de vereniging. De directeur van het bureau is adviseur en secretaris van het bestuur. De bestuursleden zijn ervaren communicatieprofessionals afkomstig uit het bedrijfsleven, de bureauwereld en de overheid. Zij werken samen met veel enthousiaste vrijwilligers, adviesraden, vak –en themagroepen en commissies, aan de missie van de beroepsvereniging: het profileren en professionaliseren van het communicatievak en alle mensen die daarbinnen werkzaam zijn.

Meer weten over onze bestuursleden? Klik op de onderstaande foto's.

Corine van Impelen

Meer over Logeion-voorzitter Ron van der Jagt
Corine van Impelen

Hoofd Communicatie & Evenementen, Naturalis Biodiversity center Meer dan twintig jaar ervaring in het communicatievak, in zowel externe, interne als marketingcommunicatie als adviseur en leidinggevende. Bij grote corporate organisaties als NS en Achmea. Maar ook aan bureauzijde zoals JWT, Maatschap voor Communicatie en Witcommunicatie. Doortastend, sprankelend, persoonlijk betrokken, aanstekelijk enthousiast, open en brengt mensen in beweging. Sinds 2015 bestuurslid en verantwoordelijk voor portefeuille profilering. Contactpersoon voor de Adviesraad profilering, betrokken bij de vrienden voor Centrum Strategische Communicatie.

Werkgeversinformatie

Functie:
Hoofd Communicatie & Evenementen
Bedrijf:

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.