Bestuur

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Logeion richt zich op de strategische koers van de vereniging, stelt het beleid vast en is eindverantwoordelijk voor het “reilen en zeilen” van de vereniging. De directeur van het bureau is adviseur en secretaris van het bestuur. De bestuursleden zijn ervaren communicatieprofessionals afkomstig uit het bedrijfsleven, de bureauwereld en de overheid. Zij werken samen met veel enthousiaste vrijwilligers, adviesraden, vak –en themagroepen en commissies, aan de missie van de beroepsvereniging: het profileren en professionaliseren van het communicatievak en alle mensen die daarbinnen werkzaam zijn.

Meer weten over onze bestuursleden? Klik op de onderstaande foto's.

Wieneke Buurman

Meer over Logeion-voorzitter Ron van der Jagt
Wieneke  Buurman

Meer dan vijfentwintig jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan als eindverantwoordelijke voor de reputatie en communicatie van verschillende grote en complexe organisaties, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Opdrachten als het verbeteren van reputaties, het ontwikkelen van strategie en communicatiebeleid, het herinrichten van communicatiefuncties, het vergroten van plezier in het werk van mijn collega’s, reken ik tot mijn wapenfeiten. Ook ben ik actief geweest als wethouder en als hoofdbestuurslid van een politieke partij. Zowel mijn bestuurlijke als mijn communicatie ervaring zet ik met veel plezier in om zowel Logeion, haar individuele leden en ons mooie communicatievak verder te helpen, samen met bestuur en bureau.

Werkgeversinformatie

Functie:
Voorzitter Logeion
Bedrijf:

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.