Bestuur

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Logeion richt zich op de strategische koers van de vereniging, stelt het beleid vast en is eindverantwoordelijk voor het “reilen en zeilen” van de vereniging. De directeur van het bureau is adviseur en secretaris van het bestuur. De bestuursleden zijn ervaren communicatieprofessionals afkomstig uit het bedrijfsleven, de bureauwereld en de overheid. Zij werken samen met veel enthousiaste vrijwilligers, adviesraden, vak –en themagroepen en commissies, aan de missie van de beroepsvereniging: het profileren en professionaliseren van het communicatievak en alle mensen die daarbinnen werkzaam zijn.

Meer weten over onze bestuursleden? Klik op de onderstaande foto's.

Marjan Jansen Manenschijn

Meer over Logeion-voorzitter Ron van der Jagt
Marjan  Jansen Manenschijn

Vanuit de positionering van Logeion, maak ik mij sterk om de duurzaamheidscommunicatie een impuls te geven. Door mooie initiatieven op dit gebied voor het voetlicht te brengen (bijvoorbeeld Lin- on-a-Mission). En door contacten te leggen met bedrijven en instellingen die gebruik kunnen maken van onze expertise op het gebied van duurzaamheidscommunicatie. Een voorbeeld hiervan zijn de verkennende gesprekken met de Nederlandse Vereniging van Directeuren en commissarissen (NCD), om een gezamenlijk evenement te organiseren in lijn met het thema transitie.

Werkgeversinformatie

Functie:
Interim consultant communicatie
Bedrijf:

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.