Abonneren

Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals. C is een fullcolour uitgave en verschijnt  acht keer per jaar, in de maanden januari, februari, april, mei, juli, september, oktober en december.

Vakblad C 8x 705x220.jpg


Word lid of abonnee!


Het lidmaatschap van Logeion is inclusief een abonnement op C en bedraagt € 210,00 excl. btw (de helft voor leden tot 30 jaar). Daarnaast profiteer je natuurlijk ook van de andere voordelen van het lidmaatschap, zoals met flinke korting naar bijeenkomsten en toegang tot de ledencommunity exclusief voor Logeion-leden. 

Een los abonnement op C voor personen die niet lid zijn is ook mogelijk. De abonnementsprijs bedraagt € 85,00 per jaar (excl. btw) binnen Nederland. Voor de rest van Europa geldt de abonnementsprijs van €105,00. Je abonnement op C wordt na één jaar automatisch verlengd totdat je het opzegt. Opzeggen kan via een e-mail aan info@logeion.nl. Logeion hanteert een opzegtermijn van drie maanden.