Abonneren

Abonneer je op vakblad C

De abonnementsprijs per 1.1.2021 bedraagt € 88,00 per jaar excl btw (Europa € 100,00). Je abonnement op C wordt na één jaar automatisch verlengd totdat je het opzegt. Opzeggen kan via een e-mail aan info@logeion.nl.
Logeion hanteert een opzegtermijn van drie maanden.


Het lidmaatschap van Logeion is inclusief een abonnement op C en bedraagt € 210,00 excl. btw (de helft voor leden tot 30 jaar). Een los abonnement op C voor niet-leden is mogelijk.


Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals.

C verschijnt vanaf 2020 8 x keer per jaar, in de maanden januari, februari, april, mei, juli, september, oktober en december. Het blad, een fullcolour uitgave, is gratis voor leden.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.