Abonneren

Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals. C is een fullcolour uitgave en verschijnt vanaf 2020 8x keer per jaar, in de maanden januari, februari, april, mei, juli, september, oktober en december.

Vakblad C 8x 705x220.jpg


Word lid of abonnee!


Het lidmaatschap van Logeion is inclusief een abonnement op C en bedraagt € 210,00 excl. btw (de helft voor leden tot 30 jaar). Daarnaast profiteer je natuurlijk ook van de andere voordelen van het lidmaatschap, zoals met flinke korting naar bijeenkomsten en toegang tot de ledencommunity exclusief voor Logeion-leden. 

Een los abonnement op C voor personen die niet lid zijn is ook mogelijk. De abonnementsprijs per 1.1.2021 bedraagt € 80,00 per jaar excl. btw binnen Nederland. Voor de rest van Europa geldt de abonnementsprijs van €100,00. Je abonnement op C wordt na één jaar automatisch verlengd totdat je het opzegt. Opzeggen kan via een e-mail aan info@logeion.nl. Logeion hanteert een opzegtermijn van drie maanden.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.