Over PubCom20 - Nationaal Congres Publieke Communicatie

PubCom20 - Nationaal Congres Publieke Communicatie

Anders dan voorgaande jaren ligt de rode loper van het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom) deze keer niet voor het Spant in Bussum, maar rolt hij op 29 oktober je huiskamer binnen. Zoals je van ons gewend bent presenteren wij je een daverend programma en een mix van geweldige sprekers. Daarnaast reiken wij ook dit jaar natuurlijk weer de Galjaardprijs uit voor het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle communicatieproject in het publieke domein.

Deze editie van PubCom staat in het teken van het perspectief op een gedeelde toekomst met gedeelde waarden en vooral verbinding. Nederland telt 17,5 miljoen inwoners die met elkaar een keur aan verschillen qua achtergrond, perspectieven, talenten en behoeften vertegenwoordigen. Maar soms worden we ons opeens weer bewust dat onze onderlinge verbondenheid vele malen groter is dan onze verschillen. Dat bleek ook weer met de coronacrisis. De mens is een sociaal wezen, en iedereen helpt graag. We voelen ons verbonden, vooral als er een gezamenlijke opgave, zoals het bestrijden van een virus is. De herstelfase straks is een grote, nieuwe maatschappelijke opgave. Hoe kan publieke communicatie bijdragen aan een land waarin mensen zich gehoord en gezien voelen, aan een sterke samenleving. Hoe bieden we een opening voor nieuwe ideeën, hoe verbinden we, vernieuwen we, met voldoende ruimte voor tegengeluid?

Binnenkort is het mogelijk om je aan te melden. Maar reserveer de datum nu alvast in je agenda!

Galjaardprijs 2020
Zelf meedingen naar de Galjaardprijs? Dat kan! Zet jouw bijzondere project in de schijnwerpers en schrijf je in voor de Galjaardprijs 2020!

Inschrijven is eenvoudig:
Vul het inschrijfformulier volledig in (voor 14 augustus 2020) op de website van PubCom.

Op de website van PubCom tref je ook meer informatie aan over de prijs en de criteria.

Prijzen

Je kunt je binnenkort voor deze online bijeenkomst aanmelden.

Deel met anderen