Buddyprogramma Young Logeion

Omslag Buddyprogramma 2

Young Logeion Buddyprogramma

Wil jij graag vakkennis uitwisselen? Ben je op zoek naar iemand die je coacht of ga je graag in gesprek met iemand die soortgelijk werk doet? Ben je senior en lijkt het je leuk om iemand te coachen of wil je je laten inspireren door de frisse blik van een jongere generatie? Geef je dan op voor het buddyprogramma van Young Logeion! In het buddyprogramma krijg jij de kans om kennis te maken met iemand uit jouw vakgebied. Durf jij het avontuur aan?

Ik ben geïnteresseerd in een buddy
Het buddyprogramma is bedoeld voor leden van Young Logeion, de communicatieprofessionals tot en met 30 jaar. Je kunt bij jouw aanmelding aangeven waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld of je gekoppeld wilt worden aan een buddy met soortgelijke werkervaring (sparringpartner), of dat je graag in contact komt met iemand die meer werkervaring heeft of dat je een specifieke hulpvraag hebt. Ook is het mogelijk om aan te geven of je voorkeur hebt voor een specifieke sector.


Meld je direct aan! Ga naar het aanmeldformulier


Ik wil me aanmelden als senior
We zijn hard op zoek naar seniors die het leuk vinden om gematcht te worden aan een starter. Als senior professional is dit de kans om je coachingskwaliteiten te verbeteren en het communicatievak door de ogen van de nieuwe generatie te beleven.


Meld je direct aan! Ga naar het aanmeldformulier


Hoe werkt het buddyprogramma?

Na je aanmelding krijg je bericht van ons. Misschien hebben we gelijk al een goede match, maar het kan ook zijn dat we voor je op zoek gaan naar een match. Als je van ons te horen krijgt dat we een buddy voor je hebben gevonden, ontvang je de contactgegevens van de ander en een informatiepakket. Jullie maken zelf een kennismakingsafspraak en de vervolgafspraken. Uiteraard horen we graag hoe jouw buddyprogramma is verlopen. Daarom sturen we je na een aantal maanden een evaluatie toe.

De deelname aan het buddyprogramma is gratis en exclusief voor leden van Young Logeion. Ben je nog geen lid van (Young) Logeion en ben je jonger dan 30 jaar? Word dan lid van Logeion.

Over Young Logeion
Young Logeion is dé verbinder van jonge communicatieprofessionals in Nederland, zowel voor studenten als werkenden. We hebben een groot en divers ledenbestand. Onze leden zijn werkzaam bij verschillende sectoren en hebben uiteenlopende specialismen. We zijn onderdeel van Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatie met ruim 4.000 leden. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk de link leggen tussen juniors en seniors binnen het communicatievak.