Lid worden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)

Lid worden van Platform Zelfstandige Ondernemers


Meld je aan als lid van Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)     


Ben je zzp’er en Logeion-lid, dan kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid worden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). PZO is de grootste landelijke onafhankelijke belangenbehartiger voor zzp’ers. Het reguliere PZO-lidmaatschap bedraagt € 135,00 per jaar excl. btw. Als Logeion-lid betaal je slechts € 29,00 per jaar, excl. btw.

Speciale actie: je kunt nu als zzp'er en Logeion-lid gratis lid van PZO worden (gratis t/m 31.12.2020).

Logeion zorgt ervoor dat je aanvraag direct aan PZO worden doorgegeven. Je ontvangt vervolgens van PZO je eigen inloggegevens om op de website van PZO te kunnen inloggen en profiteert meteen van alle voordelen. Op de website van PZO vind je allerlei nuttige informatie over ondernemen, lobby in Den Haag en kortingen op verzekeringen. Als je al lid bent van PZO en dit lidmaatschap voortaan via Logeion wilt laten lopen, schrijf dan achter je achternaam op formulier 'Reeds lid PZO' en je directe lidmaatschap bij PZO wordt per 1 januari beëindigd en voortgezet bij Logeion.

Voordelen van aansluiting bij PZO
De aansluiting van Logeion bij PZO is een feit. Met deze stap kunnen zelfstandigen die lid zijn van Logeion op een voordelige en laagdrempelige manier profiteren van de ledendiensten van PZO. Tevens heeft Logeion invloed op het beleid van PZO via een zetel in het algemeen bestuur. PZO heeft een zetel in de SER.

Wat je nog meer moet weten over het PZO-lidmaatschap

  • Logeion brengt de PZO-contributie bij je in rekening
  • Word je tijdens het lopende kalenderjaar lid, dan ontvang je de eerste keer een aparte factuur. Daarna verschijnt de PZO-contributie op dezelfde factuur als je Logeion-contributie. Deze factuur valt rond januari/ februari bij je in de bus.
  • Word je halverwege het jaar lid, dan betaal je alleen voor de rest van het jaar.
  • Als je je lidmaatschap van Logeion opzegt, eindigt ook het PZO-lidmaatschap, tenzij je besluit om dit als individueel lidmaatschap bij PZO voort te zetten.
  • Wil je je PZO-lidmaatschap opzeggen, doe dit dan schriftelijk bij Logeion vóór 1 december van het lopende kalenderjaar (per e-mail naar info@logeion.nl).
  • Houd je gegevens in de database van Logeion en PZO actueel. Logeion zorgt voor de eerste aanmelding bij PZO, daarna ben je zelf verantwoordelijk dat je gegevens op de PZO-site up to date blijven.
  • Je wordt voor een jaar lid, tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Heb je nog vragen, kijk dan voor meer informatie over PZO op http://www.pzo-zzp.nl/ of bel naar het kantoor van Logeion in Den Haag, 070-3467049.

Aanmelden Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)

Ben je zzp’er en Logeion-lid, dan kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid worden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). PZO is de grootste landelijke onafhankelijke belangenbehartiger voor zzp’ers.