Berichten over Congres

Weblog

 1. Gerry McGovern: 'Probeer het, faal, kom weer overeind'

  26 juni 2018 - door Bernadet Timmer - 0 reacties

  Labels: ,

  GerryMcGovernCDAY18.jpg

  De wereld verandert en een deel beweegt weg van de afhankelijkheid van organisaties. Wat doen we verkeerd? Gerry McGovern, ‘CEO customer Carewords’: “Het is vaak niet de fout die je maakt, maar de manier waarop je reageert op die fout. Probeer het, faal, kom weer overeind, probeer het opnieuw en faal beter.”

  Lees meer over "Gerry McGovern: 'Probeer het, faal, kom weer overeind'"

 2. C-DAY18: Vertrouwen gezocht

  26 juni 2018 - door Bernadet Timmer - 0 reacties

  Labels: ,

  Het gaat om vertrouwen. Ben je te vertrouwen, krijg je vertrouwen? Op dat thema borduurden vrijwel alle sprekers voort tijdens C-DAY18, het nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals georganiseerd door Logeion. Op de langste dag van het jaar, 21 juni, kwamen meer dan 700 communicatieprofessionals naar het NBC Congrescentrum in Nieuwegein om kennis te delen en kennis te maken.  

  Lees meer over "C-DAY18: Vertrouwen gezocht"

 3. De sprong in het 3D-diepe bad

  19 november 2014 - door Livia de Metz - 0 reacties

  Labels: , , , , , , ,

  LOGNW_blog_landscape.jpg

  Het nieuwe jaar nadert. Te snel, dit jaar? Op 1 januari 2015 is het immers zover; een ongekende overheveling van veel taken en behoorlijk wat minder budget van rijk naar gemeenten. Ook wel bekend als de 3D-operatie; de decentralisatie van taken op het terrein van jeugdzorg, werk en zorg aan langdurig zieken en ouderen. Een pakket ter waarde van 16 miljard euro bij aanvang, teruglopend naar 10,3 miljard. Makkelijker gezegd dan gedaan. 

  Lees meer over "De sprong in het 3D-diepe bad"