Berichten over Bedrijfsjournalistiek

Weblog

 1. Communicatie: als merk of persoon?

  5 december 2017 - door Ivonne Smit - 0 reacties

  Labels:

  Communicatie.jpg

  Rob Eijsermans presenteert zich als grondlegger van ‘LeanListening’ en warm pleitbezorger van communicatieve organisaties. Tijdens ‘Oorganiseer je luisterkracht’ op 14 november 2017 in Eindhoven gaf hij een presentatie voor tientallen leden van Logeion. Zijn bijdrage bevestigde de trend die ik proef: de vermenging van merkcommunicatie en persoonlijke communicatie.

  Lees meer over "Communicatie: als merk of persoon?"

 2. Het evangelie volgens Tony's Chocolonely

  16 december 2016 - door Bernadet Timmer - 0 reacties

  Labels: ,

  chocolate.jpg

  Het begon met een klein, kritisch clubje journalisten en groeide uit tot een belangrijke speler in de wereldwijde chocolade-industrie. “Als je denkt dat iets kleins geen verschil kan maken, probeer dan eens je kamer te delen met een mug. Wij zijn de mug in de chocolade-industrie.” Ynzo van Zanten is ‘choco-evangelist’. Hij vertelt het verhaal over het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Tony’s Chocolonely aan iedereen die het maar horen wil. Zoals op 8 december tijdens een bijeenkomst van Communicatieplatform Flevoland, in het naar drukinkt ruikende gebouw van Multicopy Lelystad.

  Lees meer over "Het evangelie volgens Tony's Chocolonely"

 3. Communicatie versus ballenbak

  19 september 2014 - door Bernadet Timmer - 0 reacties

  Labels: , , , , ,

  140919 Ballenbak breed.jpg

  De trends liegen er niet om; communicatie is sterker dan ooit, maar dat gaat niet vanzelf. We moeten dienend leiden, bonden, bridgen, luisteren, standvastig én flexibel zijn, de ballenbak en de tunnel uit, met de handrem eraf. Gelukkig vallen we af en toe ook in de prijzen.

  Lees meer over "Communicatie versus ballenbak"