Zomerreces

Zomerreces

29 juni 2021 - by André Manning - 0 comments

Andre Manning blog.jpg

C-week21 zit er op. Vier dagen lang kennisdeling: van Clubhouse-gesprekken tot topcolleges en van inspiratiesessies tot trendsessies. Het was een experiment, waar ruim vijfhonderd vakgenoten aan deelgenomen hebben. Met plezier, weten wij dankzij veel positieve feedback. Inmiddels is het bij vlagen al lekker aan het zomeren en worden steeds meer coronamaatregelen versoepeld. De zomervakantie lijkt steeds meer als vanouds te gaan voelen.

Dat betekent ook dat we op het Logeion-bureau even minder hard op het gaspedaal trappen. Nog een paar laatste online kennissessies en dan weer opladen voor de tweede helft van het jaar. Het lijkt wel alsof het communicatievak ook even gebruikmaakt van een zomerreces.

Ik zal de zomer zelf ook gebruiken om te reflecteren op de afgelopen anderhalf jaar die als een ritje in een achtbaan hebben gevoeld. En ik zal ook terug kijken op de ruim honderd Prikkels die de afgelopen jaren het levenslicht hebben gezien; een mooi moment om het stokje over te dragen aan iemand anders, of iemanden anders. Ik stel mijn tweewekelijkse plek op de Logeion-website met heel veel plezier beschikbaar. Aan collega’s die het communicatievak een warm hart toedragen, aan vakgenoten die hun collega’s een warm hart toedragen.

Deze ruimte die vrijkomt kent slechts één spelregel; de gekozen woorden moeten een positieve bijdrage leveren aan ons vak. Ze mogen prikkelen, ze mogen schuren, maar mensen of organisaties de maat nemen is niet toegestaan. Wie durft?

Share this post!

Comments

Leave a comment!

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.