C-Week: de boeiendste communicatieweek ter wereld!

C-Week: de boeiendste communicatieweek ter wereld!

24 maart 2021 - by Wieneke Buurman - 0 comments

Foto Wieneke Buurman nov-2020 705x220.jpg

Ja, mijn blog gaat dit keer over andere dingen dan persconferenties en coronacommunicatie. Er zijn ongetwijfeld genoeg anderen die commentaar gaan geven op de uitingen van onze premier over zakelijke bijeenkomsten die fysiek mogen, en niet digitaal hoeven, omdat ze zakelijk zijn (hoezo voorbeeldfunctie) of dat het bestrijden van de pandemie afhangt van het gedrag van ons allemaal – en vaccineren daarbij niet noemde. Het is tijd voor aandacht voor leukere onderwerpen. Het is tijd voor aandacht voor C-Week.

De voorbereidingen voor C-Week21 zijn in volle gang. Logeion bestaat 75 jaar en dat vieren we onder meer met deze topweek. In plaats van C-day, ons jaarlijkse fysieke congres, hebben we een online (werk)week met een ongelofelijk boeiend programma over ontwikkelingen in ons mooie vak. Samen met een aantal leden, sponsors en de medewerkers van het bureau wordt er een inspirerend programma opgetuigd. 

Veeg je agenda leeg van 21 tot en met 24 juni en volg topcolleges, masterclasses, inspiratiesessies, trendsessies, koffiebijeenkomsten, talkshows en nog veel meer. Content op het snijvlak van wetenschap, onderzoek en praktijkervaring zal de revue passeren. De beste en meest inspirerende collega’s uit het vak, maar ook van daarbuiten, en uit binnen- en buitenland zullen acte de présence geven. Natuurlijk worden ook de nieuwe Communicatieman of -vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar bekend gemaakt. De jury is momenteel hard aan het werk om de kandidaten te selecteren. En misschien, heel misschien, kunnen we dan, als de coronaontwikkelingen het toelaten, een fysieke borrel organiseren.

Ik kijk enorm naar deze week uit. Ticketverkoop start op 12 april. Be there!

Share this post!

Comments

Leave a comment!

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.