Een groot compliment voor alle collega’s

Een groot compliment voor alle collega’s

19 augustus 2020 - door Wieneke Buurman - 0 reacties

Wieneke-705x220-def.jpg

We zijn helaas nog niet van corona af. Opnieuw zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Waar het bij de intelligente lockdown nog redelijk overzichtelijk was, met een landelijk beleid en heldere afspraken, worden de maatregelen nu steeds complexer. Ze verschillen per stad en per branche; voor de horeca gelden andere maatregelen dan voor de retail, bijvoorbeeld. Begrijpelijk, want de aantallen besmettingen verschillen ook per regio. Maatwerk is dus nodig.

Maar de communicatie hierover wordt er niet eenvoudiger op. Behalve de verschillen in beleid, staat ook het draagvlak hiervoor onder druk. Mensen zijn het beu, willen weer terug naar de situatie van voor corona, terug naar normaal. Een steeds grotere groep Nederlandsers vindt dat het aantal besmettingen de maatregelen onvoldoende rechtvaardigen, terwijl dat getal weer langzaam oploopt, geldt dat voor het aantal ziekenhuisopnamen veel minder. Ga er maar aanstaan om in zo’n situatie de communicatie vorm te geven.

Naast de collega’s die direct betrokken zijn bij het coronabeleid, zoals uit de Rijksoverheid, gemeenten, veiligheidsregio’s, de zorg, zijn er ook de collega’s in andere sectoren waarvoor de maatregelen gelden. En ook zij moeten alle zeilen blijven bijzetten om hun klanten, medewerkers en stakeholders te blijven betrekken bij hun organisatie. Creatief zijn en dingen anders organiseren.

Collega’s, een groot compliment voor jullie allemaal. Wat wordt er hard en goed gewerkt! Het valt niet mee, maandenlang op topsterkte functioneren. Houd vol, er gaat een einde komen aan deze moeilijke periode.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.