Bedankt communicatiehelden!

Bedankt communicatiehelden!

15 april 2020 - by Wieneke Buurman - 1 comment

Wieneke-705x220-def.jpg

Alle aandacht gaat in deze tijden van corona uit naar het primaire proces in de zorg: verpleegkundigen, artsen, ambulancepersoneel. En terecht. Daarbij worden communicatieprofessionals niet genoemd. En dat is niet terecht. Want ook die werken knetterhard. Houden ons op de hoogte van de ontwikkeling van de crisis. Maken zichtbaar wat het primaire proces doet. Laten zien hoe Nederland meeleeft en hoeveel mooie initiatieven er worden ontplooid om de crisis te bestrijden en draaglijk te maken.

Roepen ons op om ons leven aan te passen, thuis te werken en te blijven, anderhalve meter afstand te nemen. Zonder communicatie geen beeld van de crisis.

Dus bij deze: een levensgroot compliment voor alle collega’s die communiceren over de crisis. In de zorg, maar ook bij de overheid en brancheorganisaties. Jullie doen fantastisch en onmisbaar werk! Het past bij de natuurlijke bescheidenheid van communicatiemensen om niet actief aandacht voor hun bijdrage te vragen. Maar voor één keer zet ik jullie maar al te graag in het zonnetje!

Share this post!

Comments

  1. Henny Strooij-SterkenHenny Strooij-Sterken Wrote on 17 april 2020 om 18:05:10

    Heel terecht, voorzitter! Ik heb de afgelopen weken heel veel aan mijn (oud- en voormalige) collega's moeten denken. Wat zullen zij het druk hebben en vanzelfsprekend is blijvende scherpe aandacht voortdurend vereist. Na enkele zeer pittige crises in mijn eigen loopbaan durf ik te zeggen dat ik redelijk precies weet hoe het in deze coronacrisistijd toegaat in al die communicatiebureaus en -afdelingen. Maar ik weet ook dat niets zoveel voldoening geeft als communiceren ten tijde van crises. Als alles tenminste goed gaat en je van tijd tot tijd ook een complimentje ontvangt van je opdrachtgever. Ik wens het alle communicanten van nu van harte toe. Henny Strooij, oud-voorzitter VVO, erelid Logeion en sinds 14 jaar met pensioen.

Leave a comment!

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.