Blog van de voorzitter - Logeion: superclub!

Blog van de voorzitter - Logeion: superclub!

5 februari 2020 - door Wieneke Buurman - 0 reacties

Wieneke-705x220-def.jpg

Dit wordt een saaie blog, maar met een hele mooie strekking. Meestal gebruik ik deze gelegenheid om iets te vinden van ontwikkelingen in het vak, de actualiteit of communicatieacties van organisaties of collega’s. Deze keer niet. Ik ga iets doen wat ik alleen doe op de kerstborrel, de nieuwjaarsbijeenkomst of C-day. En dat is te weinig.

Dus bij deze. Alle actieve leden, ontzettend bedankt voor jullie inzet en enthousiasme voor Logeion en het vak! Een vereniging is er voor de leden en door de leden. Voor het vak en door het vak. Een vereniging is wat de leden er van maken. Daarbij ondersteund door de niet aflatende inzet van de medewerkers van het bureau.

Ambassadeurs, vak- en themagroepleden, jury- en commissieleden, redacteuren, bestuurs- en Young Logeion-leden,  experts en adviseurs, super wat jullie allemaal doen.

Dus - Rosalinde, Celia, Robert, Corine, Marjan, Mariette, Oscar, Freek, Amelie, Rinske, Lydia, Mark, Trienke, Guido, Marjolein, Jan Jelle, Bartho, Nicoline, Bianca, Nicole, Margot, Arjen, Judith, Janneke, Paul, Inge, Youssef, Remco, Katja, Patty, Arjan,  Frans,  Noud, Monique, Ilse,  Ward, Betteke, Annemarie, Corine, Patricia, Sander, Claudine, Jurre, Michiel, Debbie, Bauke, Lisanne, Frank, Annette, Paulien, Dominique, Mirjam, Jolanda, andere Guido, andere Mark, Miranda, Amanda, Lotte, Leonie, Niels, Natanja, Maryse, Paul, Kristel, Zilla, Remco, Simone, en alle, alle anderen, jullie zijn Logeion!

Tot ziens op een bijeenkomst of op het Logeion-bureau aan de Koninginnegracht!

 

 

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.