Blog van de Voorzitter: Communicatiemensen zijn leuke mensen

Blog van de Voorzitter: Communicatiemensen zijn leuke mensen

26 juni 2019 - by Wieneke Buurman - 0 comments

Wieneke-705x220-def.jpg

Wat een feest was C-day19 vorige week! Er waren weer veel meer mensen dan vorig jaar. Ongeveer 850 collega’s zagen een prachtig plenair ochtendprogramma waarin twee actuele ontwikkelingen in het vak werden uitgelicht: gedragsverandering en de invloed van Artificial Intelligence op ons vak zette iedereen aan het denken. De middag was een grote snoepwinkel waarin het moeilijk kiezen was tussen fasterclasses. 

Zo waren er workshops over ontwikkelingen in het vak (de communicatieprofessional van de toekomst) de stand van zaken (hoeveel communicatieprofessionals zijn er in Nederland) en persoonlijke ontwikkeling (filmen met je smartphone of hoe zet je ambassadeurs aan het werk). De strijd rond de Communicatieman/Vrouw van 2019 was retespannend! Arnold Drijver, hoogste communicatieman van de Hema, had de voorkeur van het publiek, maar de vakjury koos voor Annette Reijersen van Buuren, van de CPNB.

Daarmee was de kous niet af. Want behalve inspirerende sprekers is ook elkaar ontmoeten belangrijk. Dat werd dan ook de hele dag volop gedaan en tijdens de borrel bleef iedereen prettig lang hangen. Ik heb weer een aantal slimme, interessante collega’s ontmoet. En wat ik al heel lang weet is weer bevestigd: communicatiemensen zijn leuke mensen!

Share this post!

Comments

Leave a comment!

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.