Prikkels - Eerste indrukken

Prikkels - Eerste indrukken

5 april 2017 - door André Manning - 3 reacties

Andre Manning blog.jpg

Best wel spannend hoor, twee dagen geleden begonnen op het Logeion-bureau in Den Haag, net als de nieuwe projectleider programmering Marc Konings. En naast de gebruikelijke rituelen die horen bij een nieuwe baan, zoals de kennismaking met nieuwe collega’s, een ander koffiezetapparaat en een nieuwe laptop (met een ongelooflijk hippe beschermhoes) op mijn eerste werkdag ook door Folkert meegenomen naar het ANP in Rijswijk om te kijken hoe we in de toekomst meer samen kunnen werken. En waar wil ik me dan, samen met de rest van het team en het bestuur, mee bezig houden en mijn energie in steken? In a nutshell, om Logeion verder te laten groeien. Groeien in de meest praktische zin van het woord, meer leden dus. Maar het betekent ook dat ik ervoor ga om de vereniging te laten groeien als de autoriteit op het gebied van communicatie.

Een vereniging met een duidelijk en aantrekkelijk profiel en een ijzersterke programmering. In mijn ogen moet Logeion een vereniging zijn die iedere communicatie professional in Nederland iets te bieden heeft. Of je nu net begonnen bent of door de wol geverfd, of je nu als zelfstandige werkt of leiding geeft aan een grote communicatie-afdeling. Interne communicatie, crisiscommunicatie, communicatie in de zorg of overheidscommunicatie. Het maakt allemaal niet uit. Logeion heeft de leden, de kennis en de ervaring om iedere communicatieprofessional iets te kunnen bieden. Met swingende activiteiten waar je elkaar graag tegenkomt om van elkaar te leren, maar ook omdat het gewoon erg leuk is.

En dat gaan we natuurlijk ook aan den lijve ervaren op donderdag 1 juni, tijdens C-DAY. Het programma is bijna helemaal rond. De Communicatieman/vrouw van het Jaar en het CommunicatieTalent worden die dag natuurlijk bekendgemaakt en we hebben een bijzonder aansprekende keynote speaker kunnen strikken; Cody Keenan, de drijvende kracht achter veel van de speeches die Barack Obama de afgelopen jaren heeft gegeven. De aanmeldingen stromen binnen en ik hoop natuurlijk op een meer dan volle bak. Ook omdat ik dan met veel van jullie persoonlijk kan kennismaken. Maar dat kan gewoon ook via amanning@logeion.nl, LinkedIn of Twitter, telefoon of tijdens activiteiten die de komende weken worden georganiseerd. En om op die manier zoveel mogelijk van jullie te horen welke stappen we als vereniging moeten zetten.

 

 

Deel dit bericht

Reacties

 1. Thea de VetteThea de Vette Schreef op 5 april 2017 om 19:13:38

  Heel veel succes Andre. Ik hoop dat het lidmaatschap van Logeion een vanzelfsprekend wordt voor iedere communicatieprofessional en een dikke pre op het cv.
  Logeion als DE autoriteit op het gebied van communicatie en als zodanig erkent door communicatieprofessionals en de branche maar ook of juist door werkgevers in het algemeen.

 2. Henny StrooijHenny Strooij Schreef op 5 april 2017 om 19:52:02

  Beste André,
  wij kennen elkaar (nog) niet, maar dat komt nog wel. Ik wil je veel succes wensen in je nieuwe baan bij 'onze club'. Zelf heb ik in mijn 32-jarige arbeidsverleden als communicatieadviseur ongelooflijk veel aan de VVA/VVO - voorloper van Logeion - te danken gehad. En met veel plezier heb ik me jarenlang als vrijwilliger voor de vereniging ingezet, o.m. als lid van de onderwijs- en congrescommissie en als voorzitter. Dat zal, denk ik, hebben meegespeeld bij het besluit van het toenmalige Logeion-bestuur om mij in 2009 tot erelid te benoemen. Ik blijf de vereniging met grote belangstelling volgen en hoop op C-day aanwezig te zijn. Wij kunnen dan vast wel een moment vinden om echt kennis te maken. Tot dan!

 3. Andre ManningAndre Manning Schreef op 7 april 2017 om 10:05:30

  Beste Thea en Henny (en de collega's die me via andere kanalen hebben bereikt), dank je wel voor jullie positieve reacties, feedback en suggesties. Die gaan we allemaal meenemen bij de volgende stappen die we gaan zetten. En laat dit een mooie stap zijn in een continue dialoog.

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.